Activision Blizzard har sett det lämpligt att rulla in två nya lägen i Modern Warfare 2. Även om Prisoner Rescue och Knock Out kanske inte är nya lägen i andra titlar, ger de en frisk fläkt till militärskytten. Knock Out är inte din standard Team Deathmatch eftersom det kräver lite mer strategi. Så här tar du ditt lag till seger.

Tips och tricks för Knock Out-läget i Modern Warfare 2

Knock Out är ett ganska okomplicerat läge i Modern Warfare 2. Det finns två sätt att säkra seger. Det första är att ta kontroll över ett paket och hålla det till slutet av omgången. Det andra är att ta ut hela fiendens lag. Varningen för detta 6v6-läge är att det inte finns några respawns. Nedlagda spelare måste återupplivas av lagkamrater.

Ungefär som det andra nya läget, Prisoner Rescue, är det helt avgörande att hålla med lagkamrater i Knock Out. Att ha en lagkamrat för att återuppliva nedskjutna medlemmar kan göra stor skillnad. Den andra faktorn som i hög grad kommer att hjälpa team är kommunikation. Detta läge kan falla offer för färdiga grupper som alla arbetar tillsammans på röstchatt. Så, trots det dåliga rykte som Call of Duty har för giftig röstchatt, om du väljer att spela det här läget kommer röstchatt nästan att vara en nödvändighet.

För fler Modern Warfare 2-godsaker, kolla in Alla Modern Warfare 2 beta-progressionsnivåer och upplåsningar på Volsiz.

Lämna ett svar