En av de mest lukrativa och avkopplande aktiviteterna i Disney Dreamlight Valley är fiske. Det är lätt ett av de bästa sätten att tjäna mynt snabbt. Tyvärr gör den inte det bästa jobbet med att förklara hur man fångar de mest sällsynta (och dyraste) fiskarna. Om du funderar på att kroka en Fugu, här är vad du behöver göra.

Var man kan fånga en fugu i Disney Dreamlight Valley

Fugu kan bara hittas från bubblande fläckar i Dazzle Beach Biome. Dessutom måste du vänta tills ett åskväder drabbar byn innan du också kan fånga en.

När du märker åska och blixtar (inte bara regn), hitta en karaktär med en hög vänskapsnivå som ökar ditt fiske. Om du tar dem med dig till Dazzle Beach, finns det en chans att de kan ge dig en extra Fugu när du fångar en. Börja sedan leta efter bubblande fläckar. Vi hakade på vår på en plats precis utanför hamnen nära Långbens stall.

Fugu kan användas i två unika matlagningsrecept: Fugu Sushi och Steamed Fugu. Du kan spara tillbaka fiskarna för att laga dessa rätter eller så kan du sälja Fugu-fisken till Långben för hela 900 stjärnmynt per styck.

Letar du efter mer hjälp med matlagning i Disney Dreamlight Valley? Kolla in Hur man lagar Bouillabaisse i Disney Dreamlight Valley, Hur man gör grekisk pizza i Dreamlight Valley eller Hur man lagar Vegetarian Stew i Dreamlight Valley här på Volsiz.

Lämna ett svar