Eftersom Soulstice är ett spel som hämtar inspiration från den älskade Devil May Cry-serien, finns det en sak Devil May Cry-fans längtar efter att veta om denna glasögonfighter. Kan du göra en luftvandring? Svaret är ja, och manövern är både filmisk och rolig att genomföra. Från den första nivån hyllar Soulstice den klassiska serien genom att låta spelaren utföra kraftfulla luftvandringar som ser fantastiska ut. Så här gör du en luftvandring i Soulstice.

Hur gör man en luftvandring i Soulstice?

Hur gör man en luftvandring?

För att starta en flygvandring måste du först skjuta upp fiender i luften genom att trycka på MELLANSLAG och MUS2 (eller motsvarande kommandon på konsolen). När fiender är i luften kan du börja din flygvandringskombination. En populär kombination är lätt attack, lätt attack, lätt attack, lätt attack. Detta kommer att hålla fienden fast i luften, öppen för dina attacker. Du kan också använda din tunga attack under en luftvandring, även om du bara kan utföra tre tunga attacker innan du faller från vandringen.

Efter en lätt attackkombo med fyra slag kan du hoppa direkt efteråt för att behålla din höjd och köra en annan kombination. Detta kan dock inte utföras efter en tung attackkombo. Med skickligheten Roaring Descent för Ashen Enforcer-vapnet kan du avsluta en flygvandring genom att slå fienden i marken och göra extra skada. Denna färdighet kostar 7 500 Crimson Tear Residue och kan köpas från Layton, the Observer.

För fler Soulstice-guider, kom och kolla in Hur korsar du det havererade skeppet i Soulstice? här på Volsiz.

Lämna ett svar