Soulstice är ett spektakelfighterspel som fokuserar på två systrar, Briar och Lute. De utforskar tillsammans, upptäcker sitt lands historia tillsammans och kämpar till och med vid sidan av varandra. Men medan du korsar nivån Echoes from the Past, finns det ett knepigt pussel som stoppar spelarens utforskning. Följ med oss ​​när vi upptäcker hur man löser och kompletterar det röda kristallrummet i Soulstice.

Hur gör man det röda kristallrummet i Soulstice?

Hur gör man det röda kristallrummet?

Detta rum finns i sidopassagen på Ildenmere Bridge, i slottets inre. Den innehåller en blå Motherlode, som ger extra rester om den förstörs snabbt. Den innehåller också flera röda kristaller, som kan förstöras genom att aktivera Banishment Field och attackera dem. När dessa uppgifter är klara verkar det som om ditt jobb är klart, men det finns en kristall till som måste förstöras.

Denna kristall är en koboltven och måste förstöras med Evocation Field, liknande Motherlode. Den är i den vänstra delen av rummet och är upphängd i luften. För att lokalisera denna kristall, gå till den vänstra kanten av rummet, upp mot barriären. Koboltvenen avger ett svagt blått ljus på sin omgivning och avslöjar dess placering. För att förstöra det, aktivera Evocation Field, dubbelhopp och attackera sedan kristallen. När Cobalt Vein, Motherlode och röda kristaller har förstörts kan du nu gå vidare till nästa område.

För fler Soulstice-guider, kom och kolla in Hur man gör en luftvandring i Soulstice här på Volsiz.

Lämna ett svar