King’s Fall är en omarbetad Destiny-räd som togs in i Destiny 2 med säsong 18. Som det är vanligt att göra med nya fängelsehålor och räder, lade utvecklaren Bungie till i ett hoppande pussel. Väktare som har kört raiden i Destiny eller kommer ihåg att gräva ner i Hellmouth borde veta hur det här fungerar. Väktare måste åka dessa Hive dropships för att rensa utrymmen som annars är oframkomliga.

Hur man rensar Destiny 2 Tombship Jumping Puzzle

Tombship Jumping Puzzle kommer strax efter det första ”mötet” i King’s Fall-raiden. Den består av 10 allt svårare hopp mellan de flygande skeppen. Tricket med att åka på dessa fartyg är att de kommer att försvinna vid fastställda punkter. Så om en Guardian missar sitt hopp, finns det ingen cykling tillbaka. Det finns en checkpoint efter att ha nått plattformen som Ship 4 kommer att släppa spelare vid. Naturligtvis kan de mer vågade hoppa från skepp 4 till skepp 5.

Det kan vara lite förvirrande till en början, men efter ett par körningar genom handsken är hoppningen inte så illa. Det finns ett par knepiga ställen. På skepp 6 kommer väktarna att vilja stå bakåt eftersom de behöver ett annat skepp för att passera innan de hoppar till skepp 7. Följande hopp från skepp 7 till skepp 8 kräver lite vertikalt humör. Slutligen kommer skepp 9 att börja lösas upp precis när skepp 10 visas.

För fler Destiny 2-godsaker, kolla in Destiny 2 King’s Fall All Secret Raid Chest Locations på Volsiz.

Lämna ett svar