Lagerhantering identifierades snabbt av spelare som en utmaning i Disney Dreamlight Valley. Spelet berättar tidigt för dig att för att öka storleken på din ursprungliga förvaringslåda måste du uppgradera ditt hus i utbyte mot stjärnmynt. Enbart den andra uppgraderingsnivån kostar dock 20 000 stjärnmynt, mycket fler mynt än något annat under den tidiga spelperioden. Det finns ett annat inventeringsarbete som spelet är konstigt tyst om. Istället för att göra din kista större kan du också bygga fler kistor.

Vad du behöver för att bygga fler kistor i Disney Dreamlight Valley

Kistor kan tillverkas och placeras i ditt hus eller någon annanstans i Village. Det finns ett hantverksbord i närheten av Långbens hus som du kan använda när som helst, eller så kommer Scrooge McDuck att ge dig ett hantverksbord som du kan placera var du vill som en belöning för att ha genomfört Scrooge McDuck’s Grand Reopening.

För att skapa en kista behöver du 25 barrved, som finns utspridda på marken runt träden i byn, och 25 stenar, som hittas när du gruvdrift eller krossade stenar på marken.

Det finns ingen gräns för hur många kistor du kan skapa. Varje kista du skapar kommer att ha två inventeringsrader och kan bli ett effektivt sätt att utöka förvaringen snabbt. Tyvärr finns det inget snabbt sätt att namnge kistor, navigera mellan kistor via lagringsmenyn eller färga om kistor. Du måste komma ihåg var du placerar varje kista och vad du stoppar i den för att hantera ditt lager effektivt.

Vill du ha mer information om hur du förbättrar kvaliteten på ditt liv i Disney Dreamlight Valley? Kolla in Hur man springer snabbare i Disney Dreamlight Valley eller Hur man låser upp nya biomer i Disney Dreamlight Valley här på Volsiz.

Lämna ett svar