Isonzo är ett förstapersonsskjutande videospel för flera spelare som följer första världskrigets tidslinje. Det fungerar som en uppföljare till Verdun och Tannenberg och koncentrerar sig på södra fronten under första världskriget. Den 13 september 2022 gjordes Isonzo tillgänglig på Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One och Xbox Series X/S. När du spelar spel kanske du har observerat att det finns många spel som har höga systemkrav. Dessa systemkrav vilka inställningar kan köra spelet utan några problem. Men många spelare rapporterar att deras GPU-användning är mycket hög när de spelar spelet. Händer detta också med dig att medan du spelar Isonzo, trots att du uppfyller systemkraven, används din GPU till kärnan? I den här artikeln kommer vi att täcka alla viktiga detaljer om hur man fixar problemet med hög GPU-användning i Isonzo.

Problem med användning av Isonzo High GPU: Finns det någon åtgärd än

I den officiella diskussionssektionen för Steam-gemenskapen i spelet väcker många spelare oro över spelets överdrivna GPU-användning. En användare kommenterade att vissa kartor presterar bättre än andra, särskilt de som inte använder hela grafikprocessorn. En annan spelare kommenterade att spelet fungerar smidigt under spelets gång. Men på menyn är det som en mardröm för dem. Det betyder tydligt att det inte bara är spelet som påverkar GPU-användningen, utan faktiskt hela processen i spelet som körs som en uppgift på systemet.

På vissa kartor med mycket rök- och brandeffekter kan i synnerhet partikelkvaliteten påverka. Detta leder till slutsatsen att spelet har problemet med överdriven GPU-användning. Tja, den enda lösningen på det här problemet är ytterligare optimeringar som endast kan tillhandahållas av utvecklarna. Men hittills finns det ingen officiell uppdatering från utvecklarna av spelet angående någon ny patchuppdatering för detta.

Men du kan försöka optimera spelet till en abstrakt nivå för tillfällig tillfredsställelse. För att lösa optimeringsproblemen, särskilt vid höga inställningar, krävs vissa ändringar. Du måste justera de grafiska inställningarna för spelet. Du kan försöka försämra den visuella kvaliteten till någon nivå. Detta kommer att begränsa den överdrivna användningen av GPU i viss utsträckning.

Så det här handlade om hur man fixar problemet med hög GPU-användning i Isonzo. Fortsätt följa Volsiz för alla de senaste spelrelaterade uppdateringarna.

Lämna ett svar