Taiji är ett spel med en konstig, gåtfylld miljö. Istället för det inkonsekventa gränssnittet som finns i många äventyrsspel, använder Taijis pussel alla ett rutnät av brickor som du kan växla mellan på och av. Detta spel är perfekt för smarta spelare och är bland de bästa spelen där du behöver använda din hjärna. Men många spelare är nyfikna på att veta om Taiji stöder Controller eller inte. Om du också är bland de nyfikna spelarna har du kommit rätt. I den här artikeln kommer vi att täcka alla detaljer angående tillgängligheten för kontrollsupport i Taiji. Fortsätt läsa artikeln för mer information.

Även om spelet kan verka okomplicerat, räddar gränssnittets konsistens spelaren från att behöva göra välgrundade gissningar eller göra pixelsökning, vilket är vanligt i äventyrsspel. För att slutföra problemet måste spelaren alltid interagera med vissa saker, men de exakta stegen de måste ta är aldrig uppenbara. Tja, spelet kan avnjutas bäst med en handkontroll, men finns det stöd för kontroller i spelet?

Taiji Controller Support: Är det tillgängligt

Taijis första glimt har skapat buzz bland spelare ända sedan lanseringen. Men varje gång ett nytt spel släpps har spelarna flera frågor. Tja, för Taiji-spelare uppstår den uppenbara frågan: Finns kontrollerstöd tillgängligt i spelet?

Tja, JA är svaret på denna fråga! På PC är Taiji kompatibel med kontrollanvändning eftersom den kommer med Full Controller Support. Anslut helt enkelt en kontroller till din PC och du är redo att gå. Med hjälp av tillhörande kontroller kan du spela Taiji på din PC utan att behöva använda mus eller tangentbord.

Nuförtiden är de flesta spel designade med kontroller i åtanke, vilket ger PC-spelare en riktigt unik upplevelse. Att spela tangentbords- och musbaserade berättande spel är ointressant för några få spelare. Det finns många tangenter på tangentbordet, och medan du spelar spel, de flesta av dem går oanvända, förbryllar spelarna på vissa viktiga punkter.

Trots att de använder en PC som sin primära spelplattform finns det många spelare som vill spela spel på samma sätt med handkontroller. De tror att handkontrollens portabilitet är riktigt spännande och ger dem autentiska spelkänslor. Majoriteten av spel som använder fuskkoder tillhandahåller också unika koder för kontroller. Även om ett fåtal spel bara stöder vissa kontroller, låter majoriteten av dem spelare använda dem för sin bekvämlighet.

Så, det här handlade om detaljerna angående tillgängligheten för kontrollstöd i Taiji. Fortsätt följa Volsiz för alla de senaste spelrelaterade uppdateringarna.

Lämna ett svar