Med sandlåda och överlevnadsspel är The Wandering Village ett simuleringsspel om stadsutveckling. För att överleva i en hård men ändå vacker postapokalyptisk miljö måste du bygga en bosättning på ryggen av ett stort resande odjur, odla grödor, samla resurser för att hålla dina invånare vid liv och utveckla en symbiotisk förbindelse med din enorma värd. Även om spelet verkar intressant saknar det vissa funktioner. Om du undrar om Controller Support finns med i spelet eller inte, då har du kommit till rätt plats. I den här artikeln kommer vi att täcka alla detaljer angående tillgängligheten av kontrollsupport i The Wandering Village. Fortsätt läsa artikeln för mer information.

The Wandering Village Controller Support: Är det tillgängligt

Spelare pratar om The Wandering Village ända sedan spelet släpptes. Men varje gång ett nytt spel publiceras upptar en viktig fråga många spelares tankar. Likaså undrar spelare av The Wandering Villager om spelet har stöd för kontroller.

Tja, svaret på denna fråga är nej! The Wandering Village stöder inte användningen av kontroller. Tja, många spelare är besvikna när de hör den här nyheten. Allt hopp är dock inte ute då utvecklarna har uppgett att de planerar att införa Controller-stöd i framtida uppdateringar av spelet. Utvecklarna har tillkännagett olika andra nya funktioner i spelet som är planerade tillsammans med tillägget av stöd för kontroller. Tyvärr finns det ingen officiell information om när dessa funktioner kommer att släppas i spelet, så allt vi kan göra just nu är att vänta.

De flesta spel idag är kontrollerkompatibla, vilket ger PC-spelare en riktigt unik upplevelse. Vissa spelare tycker att det är tråkigt att spela narrativa eller vardagliga spel med tangentbord och mus. En stor del av tangentbordets tangenter lämnas otryckta när man spelar sådana spel, vilket förvirrar spelarna vid viktiga ögonblick. Många spelare väljer kontroller för att spela spel på samma sätt, även om datorer är deras föredragna spelplattform. De gillar den bärbara karaktären hos en handkontroll som är otroligt spännande och ger dem en realistisk spelupplevelse. Tja, till skillnad från andra spel, saknar The Wandering Village fortfarande den här funktionen så vi får vänta och se när utvecklarna bestämmer sig för att lägga till fullt stöd för kontroller till spelet.

Så, det här handlade om detaljerna angående tillgängligheten av kontrollerstöd i The Wandering Village. Fortsätt följa Volsiz för alla de senaste spelrelaterade uppdateringarna.

Lämna ett svar