Disney Dreamlight Valley innehåller många föremål som är sällsynta varianter än dess liknande motsvarigheter. Är vit och röd hortensia en av dem? Enligt Ursula är det så. Läs vidare för att lära dig var vi kunde hitta denna blomma.

Var man hittar White & Red Hydrangea i Disney Dreamlight Valley

Den röda och vita hortensia om en blomma som finns i Dazzle Beach Biome. Inte att förväxla med rosa hortensior, den verkar leka i lägre hastighet än vissa andra sorter. Så vitt vi vet finns det inga andra bestämmelser för att den ska leka, som tid på dygnet. Leta efter en hortensia som är mer röd än vit. Vi kunde hitta en på den lilla ön sydost om Dazzle Beach med den andra klotpelaren där.

Du behöver en röd och vit hortensia för att ge till Ursula som en del av Scrooge McDucks questline What’s Bad for the Business. Hon ger dig en havskatt i utbyte mot blomman. När Scrooge hör det kommer han dock att ge henne en lektion för att hon försöker göra en dålig affär. Det uppmanar Ursula att blidka honom med ett guldmynt, vilket verkligen fångar Scrooges blick. Och, naturligtvis, leder till ett annat uppdrag, The Treasure Hunt.

Letar du efter andra föremål i Disney Dreamlight Valley? Kolla in Hur man fångar en fugu i Disney Dreamlight Valley eller Hur man hittar vitlök i Disney Dreamlight Valley här på Volsiz.

Lämna ett svar