Disney Dreamlight Valley är ett fascinerande simuleringsspel tillgängligt på PC, Xbox, PlayStation och Switch, fullt av äventyr, magi och spännande berättelser. Hjälp dina favoritkaraktärer från Disney att befria dalen från mörk magi och återställa fred och harmoni. Det finns så mycket att göra från hantverk, jordbruk och att bilda vänskap genom att slutföra unika Questlines. Ibland kräver dessa uppdrag att du tänker lite kritiskt, fyller pussel och hittar specifika föremål. Som till exempel Quest for Mother Gothel för att återställa solstenen.

Hur man hittar alla Sunstone Fragments i Dreamlight Valley

För att uppnå denna Quest for Mother Gothel måste du nå en vänskap på 7+ med henne, ha alla biomer upplåsta och gå vidare i huvudberättelserna Quests. Hon rekryterar din hjälp med att plocka ihop solstenen, som bröts upp i tre fragment. Dessa fragment är utspridda i olika biomer över dalen: Sunlit Plateau, Forest of Valor och Glade of Trust. Du måste dock söka på dessa platser vid specifika tidpunkter för att hitta fragmenten.

Spelet är inställt på att efterlikna din lokala tid i spelet. Om du märker att detta inte är aktiverat kan du gå till dina inställningar för att säkerställa att det är korrekt. Du måste besöka dessa biomer vid de livetider som anges i Quest ovan. Eller, om du hellre inte vill att det ska gå i realtid, kan du också stänga av detta och besöka baserat på tiden i spelet.

Hur man hittar Sunlit Plateau Sunstone Fragment i Dreamlight Valley

Det första fragmentet kan hittas på Sunlit Plateaumorgonen, mellan klockan 8 och 11. Den kommer att dyka upp på den sydöstra sidan av floden på platån mot det nedre hörnet, som visas på kartan ovan. Du bör se ett orange Dawn Fragment visas i det här området.

Hur man hittar Forest of Valor Sunstone Fragment i Dreamlight Valley

Det andra fragmentet är inom Forest of Valo r och hittas under middagstid eller eftermiddag, mellan klockan 11.00 och 17.00. På kartan ovan bör det gula middagsfragmentet dyka upp mot den sydöstra sidan av skogen, precis nära ingången till Dazzle Beach och till höger om isslottet.

Hur man hittar Glade of Trust Fragment i Dreamlight Valley

Det sista fragmentet är i Glade of Trust, moder Gothels hem. Det visas under kvällstimmarna, när som helst efter 17.00 och fram till morgonen. Det lila skymningsfragmentet ligger mot den större lagunen på den nordvästra sidan av Glade. Du bör se det visas i området som visas på kartan ovan.

När du har alla tre fragmenten, gå tillbaka till Mother Gothel och lämna över dem alla till henne. Detta kommer att avsluta Sun Fragments Quest och fortsätta till ytterligare progressionsuppdrag för att återställa Sunstone. Detta kommer att öka din vänskap med Mother Gothel, om den inte redan är maxad, och öka din egen XP.

Så här kan du slutföra Sunstone Fragments Quest for Mother Gothel. Det finns många fler unika uppdrag att utföra runt i dalen som hjälper dig att gå vidare i huvudhistorien och utveckla vänskap med de ikoniska karaktärerna som bor i dalen.

Letar du efter mer Volsiz Disney Dreamlight Valley-innehåll? Kolla in våra guider om Dreamlight Valley’ A Friendly Exchange’ som inte går framåt? Bugg-lösningar eller hur du springer snabbare i Disney Dreamlight Valley!

Lämna ett svar