Det finns många karaktärer att välja mellan i Omega Strikers, men du kommer att vilja välja en som passar ihop med din spelstil och lagsynergi. En stirrande karaktär som utmärker sig i försvar är den jättelika och bedårande hamstern Dubu. Fortsätt läsa för att se våra rekommendationer för de bästa Dubu-byggen, träningarna och strategierna i Omega Strikers.

Bästa träningarna för Dubu i Omega Strikers Bästa Dubu Perks

Träningar är passiva förmåner som du kan utrusta din karaktär. Du får tre av dem, och de kan ändra din karaktärs förmåga och spelstil. Att utrusta rätt utbildningar är avgörande för att maximera din effektivitet. Vilka träningar du ska använda beror på om du tänker spela forward eller som målvakt. Här är våra rekommendationer för de bästa träningarna för Dubu i Omega Strikers.

Bästa Dubu Forward-bygget i Omega Strikers

Dubu borde inte se den offensiva sidan av planen, främst på grund av hur defensiv hans kit är och hans fruktansvärda snabbhet. Men om du gillar det långsamma spelet kan Dubu vara effektiv som mittfälts- eller forwardsstöd. Creator of Larger Things gör Bamboozle och Tofu Fortress större och blockerar områden för motståndarmålvakten att skicka kärnan. Built Differently och Crossover ökar storleken respektive hastigheten, vilket låter Dubu prestera lite bättre utanför målet.

 • Crossover
 • Strejker får 35 % brådska i 1,5 sekunder.
 • Byggd annorlunda
 • Få 35 % och slå 5 % hårdare.
 • Skapare av större saker
 • Kreationer får 50 % storlek och slår 5 % hårdare.

Bästa Dubu-målvaktsbygget i Omega Strikers

Målvakten är där Dubu hör hemma och låter honom dra fördel av sin fantastiska försvarsutrustning. Rapid Fire är ett måste eftersom det låter dig använda Bamboozle oftare. Detta låter dig i princip hålla en sköld uppe hela tiden, och en du kan skjuta på avstånd. Byggd annorlunda är ett måste eftersom det ökar Dubus redan enorma storlek och låter honom träffa kärnan hårdare. Med Creator of Large Things blir alla föremål du slänger ut större och blir därmed större väggar.

 • Snabb eld
 • Nedkylning av primär förmåga minskade med 12 %. Ökar till 25 % på maxnivå.
 • Byggd annorlunda
 • Få 35 % och slå 5 % hårdare.
 • Skapare av större saker
 • Kreationer får 50 % storlek och slår 5 % hårdare.

Hur man spelar Dubu i Omega Strikers Tips, tricks och strategier

Dubu bör nästan alltid spelas som målvakt eller defensivt eftersom hans snabbhet är så dålig och hans kit är nästan rent defensivt. Att spela Dubu kräver bra timing, eftersom du måste bestämma när du ska placera en vägg och när du helt enkelt ska träffa kärnan.

Bamboozle kommer att bli din bästa vän som en defensiv Dubu. Du bör vara redo att kasta ut detta när som helst kärnan kommer din väg, eftersom den sätter upp en liten vägg och studsar kärnan tillbaka. Kombinera detta med Tofu Fortress och du kan blockera en betydande del av ditt mål på ett starkt motstånd. Var dock försiktig, Tofu Fortress har ganska lång nedkylning.

Slutligen, när en motståndare trakasserar dig, kan du släppa Somerassualt. Detta kommer att kasta dig framåt något och häpna motståndare. Det fungerar också som ett sätt att helt enkelt stoppa kärnan, så att du eller en lagkamrat kan ställa upp på en ren arena.

För mer information om Omega Strikers, kolla in Best builds for Juliette in Omega Strikers och Best builds for Era in Omega Strikers on Volsiz.

Lämna ett svar