Det finns många karaktärer att välja mellan i Omega Strikers, men du kommer att vilja välja det som passar ihop med din spelstil och lagsynergi. En karaktär som dominerar metan är Era. Om du är intresserad av Era, kolla in våra bygg-, utbildnings- och strategirekommendationer nedan.

Bästa träningarna för Era i Omega Strikers Bästa Era Perks

Träningar är passiva förmåner som du kan utrusta din karaktär. Du får tre av dem, och de kan ändra din karaktärs förmåga och spelstil. Att utrusta rätt utbildningar är avgörande för att maximera din effektivitet. Vilka träningar du ska använda beror på om du tänker spela forward eller som målvakt. Här är våra rekommendationer för de bästa träningarna för Era i Omega Strikers.

Bästa Era Forward-bygget i Omega Strikers

Denna konstruktion är inriktad på att trakassera fienden, polera/debuffa och göra poäng. Hastighetsökningen från Crossover passar fint ihop med din Flutter Fly-förmåga. Cast to Last ökar både dina buffs och debuffs, vilket sätter mer press på motståndarlaget och stödjer dina allierade ytterligare. Slutligen är Magic Maelstrom Eras mest kraftfulla förmåga, så Extra Special ökar hur ofta du kan använda detta.

 • Crossover
 • Strejker får 35 % brådska i 1,5 sekunder.
 • Extra Special
 • Special Ability nedkylning reducerad med 15 %. Att starta en ny omgång minskar dess återstående nedkylning med 15s.
 • Cast to Last
 • Ability buffs och haste casts och mottagna håller 100 % längre. Ability debuffs du tillfogar varar 100 % längre.

Bästa målvaktsbygget i Omega Strikers

Denna konstruktion tar de styrkor Era har som målvakt och ökar dem. Super Surge hjälper dina allierade genom att öka effektiviteten hos Flutter Fly. Built Differently ger dig lite mer kraft och bulk så att du kan försvara dig mer effektivt. Och Extra Special ökar hur ofta du kan kasta Magic Maelstrom, vilket är bra offensivt och defensivt.

 • Super Surge
 • Rörelseförmågor slår 20 % hårdare. Streck och blinkningar ökar räckvidden med 50 %. Hastigheter är 50 % snabbare.
 • Byggd annorlunda
 • Få 35 % och slå 5 % hårdare.
 • Extra Special
 • Special Ability nedkylning reducerad med 15 %. Att starta en ny omgång minskar dess återstående nedkylning med 15 s.

Hur man spelar Era i Omega Strikers

Vi rekommenderar att spela Era antingen på mittfältet eller som forward. Hennes kit är baserat på att polera, avbuffa och trakassera motståndarlaget. Hon är också otroligt stark på att slå ut motståndare eller röja utrymme. Du kan spela Era som målvakt, men överlag är hon bättre lämpad för offensiv.

Hennes Flutter Fly- förmåga är ett utmärkt verktyg, speciellt när du driver en motattack. Detta ger alla spelare i ditt lag en farthöjning så länge de är i castingområdet. Bewitching Beam är ditt alternativ för att trakassera motståndare. Detta krymper dem och sänker deras kraft, vilket gör att ditt team kan driva igenom dem. Du bör använda Bewitching Beam vilken chans du har, så se nedkylningen och var inte rädd för att spamma den.

Hennes verkliga anspråk på berömmelse är dock hennes speciella. Magic Maelstrom är en otrolig förmåga som rensar arenan och gör avslag tidigt. Vi rekommenderar att du släpper detta nära motståndarlagets mål, helst vinklat för att trycka in dem i mål eller från sidorna. Dina motståndare måste rensa området, annars riskerar de att bli knockout. Oavsett vilket leder detta till ett öppet mål och ett enkelt skott.

För mer information om Omega Strikers, kolla in Alla Omega Strikers röstskådespelare och Hur man låser upp karaktärer i Omega Strikers på Volsiz.

Lämna ett svar