Det finns många karaktärer att välja mellan i Omega Strikers, men du kommer att vilja välja en som passar ihop med din spelstil och lagsynergi. De som tycker om att göra poäng bör kolla in Estelle, eftersom hon är en fantastisk prickskytt och forward. Kolla in våra byggrekommendationer för Estelle i Omega Strikers nedan.

Bästa träningarna för Estelle i Omega Strikers Bästa Estelle Perks

Träningar är passiva förmåner som du kan utrusta din karaktär. Du får tre av dem, och de kan ändra din karaktärs förmåga och spelstil. Att utrusta rätt utbildningar är avgörande för att maximera din effektivitet. Vilka träningar du ska använda beror på om du tänker spela forward eller som målvakt. Här är våra rekommendationer för de bästa träningarna för Estelle i Omega Strikers.

Bästa Estelle Forward-bygge i Omega Strikers

Det är här Estelle lyser, eftersom hennes kit är mycket stötande. Crossover ger henne extra fart, vilket fungerar utmärkt med hennes rörlighet Rose Warp. Rapid Fire ser till att du kan kasta Piercing Shot oftare, vilket är utmärkt för att pricka kärnan eller få en överraskningsträff på en intet ont anande spelare. Slutligen kommer MIssile Propulsion att polera det mesta av Estelles kit, vilket gör henne farligare och orsaka mer skada.

 • Crossover
 • Strejker får 35 % brådska i 1,5 sekunder.
 • Snabb eld
 • Nedkylning av primär förmåga minskade med 12 %. Ökar till 25 % på maxnivå.
 • Missilframdrivning
 • Projektiler får 35 % rörelse eller kasträckvidd och träffar 5 % hårdare.

Bästa Estelle målvaktsbygge i Omega Strikers

Det finns ingen riktig anledning att välja Estelle när han spelar målvakt, men hon kan hantera positionen hyfsat så länge dina anfallare håller motståndarna sysselsatta. Du bör använda Rapid Fire och Missile Propulsion med Piercing Shot för att hålla kärnan borta från ditt mål. Built Differently gör dig större, vilket, i kombination med Rose Warp och Crystal Thorns, låter dig täcka det mesta av målet.

 • Snabb eld
 • Nedkylning av primär förmåga minskade med 12 %. Ökar till 25 % på maxnivå.
 • Byggd annorlunda
 • Få 35 % och slå 5 % hårdare.
 • Missilframdrivning
 • Projektiler får 35 % rörelse eller kasträckvidd och träffar 5 % hårdare.

Hur man spelar Estelle i Omega Strikers Tips, tricks och strategier

Estelle är en exceptionell forward och offensiv anfallare tack vare hennes kraftfulla kit och rörlighet. Om du spelar Estelle vill du vara den primära forwarden och fokusera på att göra mål snarare än att slå ut motståndare. Som sagt, hon kan spela mittfält bra tack vare sin räckvidd.

Piercing Shot kommer att bli din bästa vän tack vare dess användbarhet. Den kan användas för att sticka på långa avstånd, prickskytte mål eller helt enkelt pressa motståndare. En strategi som vi är förtjusta i är att använda ditt grundläggande slag för att skicka kärnan mot målvakten, och direkt när de slår den, använd Piercing Shot för att snabbt slå tillbaka den innan deras nedkylning tar slut. Detta är ett konsekvent sätt att göra mål och vinna matcher.

Rose Warp och Crystal Thorns passar också fint in i Estelles spelstil. Rose Warp ger lite användbar rörlighet samtidigt som den slår mot närliggande motståndare. Hennes specialare, Crystal Thorns, är ett utmärkt verktyg för att slå ett brett område och pressa motståndare till en smyg knockout.

För mer information om Omega Strikers, kolla in Bästa Forwards i Omega Strikers och Bästa målvakter i Omega Strikers på Volsiz.

Lämna ett svar