Det finns många karaktärer att välja mellan i Omega Strikers, men du kommer att vilja välja en som passar ihop med din spelstil och lagsynergi. Du kanske tror att eftersom Juliette är olåst i början är hon inte bra. Så är helt enkelt inte fallet, eftersom hon är en stark bråkare och forward. Kolla in våra rekommendationer för det bästa Juliette-bygget nedan.

Bästa träningarna för Juliette i Omega Strikers Bästa Juliette Perks

Träningar är passiva förmåner som du kan utrusta din karaktär. Du får tre av dem, och de kan ändra din karaktärs förmåga och spelstil. Att utrusta rätt utbildningar är avgörande för att maximera din effektivitet. Vilka träningar du ska använda beror på om du tänker spela forward eller som målvakt. Här är våra rekommendationer för de bästa träningarna för Juliette i Omega Strikers.

Bästa Juliette Forward-bygget i Omega Strikers

Juliettes kit uppmuntrar dig att komma i ansiktet på din motståndare och slå tjäran ur dem. Crossover ser till att du får fartökningar och låter dig röra dig över arenan snabbt. Extra Special låter dig använda din special, Flame Flurry oftare, vilket är ett utmärkt verktyg för att bedöva och häpna. Med Tempo Swing kan du öka din kraft och läka samtidigt som du ofta kommer att slåss mot andra spelare.

 • Crossover
 • Strejker får 35 % brådska i 1,5 sekunder.
 • Extra Special
 • Special Ability nedkylning reducerad med 15 %. Att starta en ny omgång minskar dess återstående nedkylning med 15 s.
 • Tempo Swing
 • Lätta, medelstora, tunga träffar ger bonusskada lika med 2, 3, 4% av din max förskjutning och läker för 150% av det beloppet.

Bästa Juliette-målvaktsbygget i Omega Strikers

Juliette är inte lämpad för en målvaktsposition, men om du kommer på dig själv att spela den rollen kommer du att vilja utrusta rätt träningar. Built Differently är ett måste eftersom det ökar Juliettes storlek och låter henne slå aggressivt framåt hårdare. Super Surge ökar avståndet till Flying Phoenix, så att du kan göra kopplingsräddningar från andra sidan målet. Äntligen driver Heavy Handed upp Flame Flurry, ett kraftfullt verktyg för att skada fiender och stoppa kärnan.

 • Super Surge
 • Rörelseförmågor slår 20 % hårdare. Streck och blinkningar ökar räckvidden med 50 %. Hastigheter är 50 % snabbare.
 • Byggd annorlunda
 • Få 35 % och slå 5 % hårdare.
 • Tunghänt
 • Slå 8% hårdare. Ökade till 16 % för tunga träffar.

Hur man spelar Juliette i Omega Strikers Tips, tricks och strategier

Juliette är en hyperaggressiv karaktär som vill hamna i din motståndares ansikte och krossa dem. Vi rekommenderar att du använder Juliette som forward, särskilt för att trakassera motståndarlaget eller överväldiga dem och göra mål. Även om du kan spela målvakt, är hon överlägset som forward.

Du kommer att vilja stanna framåt och vara öppen för passningar från dina försvarare eller komma i ansiktet på din motståndare och trakassera dem. Hennes förmågor har stark knockback och skada, vilket innebär att du lätt kan vackla eller slå ut motståndare nära kanten. Hon är också bra för att attackera målvakten medan en lagkamrat skjuter kärnan i mål.

Vi rekommenderar att du sparar Flying Phoenix när du behöver stänga avståndet eller när du har en chans att trycka ut en motståndare från arenan. Fiery Fist och Flame Flurry kan användas fritt för att skjuta kärnan, blockera ett skott eller helt enkelt slå på en motståndare.

För mer information om Omega Strikers, kolla in Best builds for Era i Omega Strikers och Hur man låser upp karaktärer i Omega Strikers på Volsiz.

Lämna ett svar