En ny Toy Story-sfär avslöjades i den här trailern  från Nintendos YouTube-kanal för Disney Dreamlight Valley. Med över en miljon  spelare är Disney Dreamlight Valley fortfarande framgångsrik som en betald titel i Early Access. Dess spelarbas kommer sannolikt att växa ännu mer när spelet släpps helt som en gratis-att-spela-titel 2023.

Många medlemmar av spelets community har tagit till Reddit  för att fira den nya trailern och fråga om framtida uppdateringar. Om teases för Disney Dreamlight Valley-uppdateringarna fortsätter att inkludera nya karaktärer från gamla Disney-favoriter som Pixars älskling, Toy Story, kommer det sannolikt att förbli en succé under en tid.

Den nya trailern för Disney Dreamlight Valley visar upp Toy Story

I den nya trailern visas vad som verkar vara både en 3D-sfär av Andy’s Room och en 2D-gata. Buzz och Woody visas båda som gnistrande, så de kommer förmodligen att vara karaktärer som du kan bjuda tillbaka till din by. Kostymer med både Woody och Buzz-tema kommer förhoppningsvis som en belöning för att de höjt sina vänskapsnivåer. Trailerns sista bild visar en husbil som Buzz och Woody reste i med Bonnies familj under Toy Story 4, så innehållsuppdateringen kan sträcka sig över allt från den första till den sista filmen i serien. Toy Story har tillkännagetts via denna trailer och twitter  för att släppas som en uppdatering under senhösten 2022.

Funderar du på att spela Disney Dreamlight Valley? Kolla in Är Disney Dreamlight Valley värt våra pengar? eller När blir Disney Dreamlight Valley gratis? här på Volsiz.

Lämna ett svar