Street Fighter 6 är det senaste inlägget i det finaste beat-em-up arkadspelet, som för närvarande är under utveckling. En av de kompakta konsolerna, Nintendo Switch har några andelar av SF-spel som är roliga att spela. Franchisen har tävlat med sina andra konkurrenter som Mortal Kombat, & Tekken och fått en egen publik. Efter nästan sju år tillkännagav CAPCOM SF 6 och detta har gjort fansen upphetsade igen. Den har allt man kan begära med nästa generations grafik och att vara trogen originalens formel. Långåriga fans av serien och nyare undrar om spelet kommer att släppas på Switch. Fortsätt läsa artikeln för att veta varje detalj om Street Fighter 6 och om den kommer till Nintendo Switch.

Till skillnad från tidigare bidrag kommer Street Fighter 6 att använda en ny motor som ger en mer polerad karaktärsmodell och nivådesign. Dessutom kommer vi att få se klassiska karaktärer igen som Chun-Li, Ryu och många fler från klassikerna. Det intressanta med det senaste inlägget är att det kommer att finnas tillgängligt på flera plattformar, jämfört med SF5, som var exklusivt för PS4. Denna flytt från CAPCOM har gjorts för att behålla populariteten och föra en nyare publik som inte spelat tidigare spel. En annan överraskning som CAPCOM avslöjade är att Street Fighter 6 för första gången kommer att ha Crossplay & Rollback Netcode Support. Fans kommer inte att vara bundna till en enda plattform när de spelar co-op och flerspelarupplevelsen kommer att vara sömlös med minimal latens.

Utgivningsdatum

För närvarande är det okänt när Street Fighter 6 kommer att släppas globalt. Men vi vet att det kommer att vara någonstans 2023, vilket avslöjades i 2022 års State of the Play-trailer. Det stängda betatestet kommer dock att börja den 7 oktober, så se till att du får tillgång till det. Hur som helst, så snart CAPCOM avslöjar det officiella releasedatumet kommer vi att uppdatera den här artikeln.

Kommer Street Fighter 6 till Nintendo Switch?

Många fans är glada över att Street Fighter 6 kommer att finnas tillgänglig på flera plattformar som Xbox Series X/S, PS4, PS5 och PC. Tyvärr ingår inte Nintendo Switch i spelets plattformar som stöds, vilket är lite nedslående för fans som äger Nintendo Switch. Med de nya funktionerna som det nya SF-spelet har kommer det att bli svårt för Nintendo Switch att hänga med, så det kanske måste optimeras separat, vilket vi inte tror att utvecklarna för närvarande fokuserar på så mycket. Det finns dock alltid en chans att spelet släpps på Nintendo Switch vid ett senare tillfälle.

Detta avslutar artikeln om Street Fighter 6 och om den kommer till Nintendo Switch. Vi hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar om Street Fighter 6, nyheter och mer på Volsiz.

Lämna ett svar