Många spännande titlar visades upp på Tokyo Game Awards 2022, och Ashfall är en av dem som fångade mångas uppmärksamhet. Det är en ny MMORPG-titel som har en dyster handling och hämtar inspiration från många spel som Fallout. Baserat på intrycken från trailern lovar den bra actionspäckat spel med det omslagsbaserade skjutspelet. Nivådesignen och konststilen är enkel men ser överlag bra ut. Många är nyfikna på om den kommer till PlayStation, Xbox och Switch-plattformarna. Fortsätt läsa artikeln för att veta mer om Ashfall och om den kommer att komma till vanliga plattformar inklusive PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S och Nintendo Switch.

Utvecklarna av Ashfall talade passionerat om sin vision för spelet och inspirationen det tar från Fallout. För att få det att återskapa Fallouts teman anlitade de till och med Hans Zimmer, Inon Zur och Steve Mazarro för att samproducera spelets musik. Både PC- och mobilversionen kommer att få samma uppslukande upplevelse av omslagsbaserad shooter och fansen är glada över det. Du kommer att få samma känsla av rädsla och fara när du utforskar ödsliga länder i spelet. Även om spelet låter ambitiöst, visar spelet raka motsatsen. Animationerna ser klumpiga ut, och kulsvampar och grafik behöver förbättringar som många föreslog. Vi tror att det kommer att förbättras i framtiden med lanseringen av spelet 2023.

Handlingen

Ashfall utspelar sig i den fiktiva postapokalyptiska världen där jorden härjas av kärnvapen, initierad av en skurk AI. Tänk på Skynet från Terminator-serien eftersom AI:s beteende och inställning är väldigt identiska med det. En liten grupp människor överlever och ger sig ut för att återställa länderna med hjälp av Skaparens kärna – En nyckel som kan vända strömmen av mänsklighetens öde och återställa mänskligheten till sin forna glans.

Kommer Ashfall till PlayStation, Xbox och Nintendo Switch?

Efter att ha undersökt spelet och tittat på officiella kanaler fann vi att Ashfall inte kommer att komma till PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S och Nintendo Switch, åtminstone nu. Spelet är designat med PC och mobil i åtanke och den övergripande mekaniken och spelupplägget är byggt runt det. Om det tillkännages för andra plattformar i framtiden kommer vi att uppdatera den här artikeln ASAP.

Detta avslutar artikeln om Ashall som kommer till PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S och Nintendo Switch. För fler sådana informativa artiklar om nya spel, se till att hålla ögonen öppna med oss ​​på Volsiz.

Lämna ett svar