Om du letar efter information om huruvida det finns ett releasedatum för Eville på Nintendo Switch, PS4 och PS5, har du kommit till rätt plats. Eville är ett kommande socialt avdragsspel för flera spelare men med flera co-op RPG-element. Likaså är det ett spel som kanske är bekant för fans av spel som Among Us. Spelet har element där spelare måste ljuga och förråda andra spelare för att vinna. Många människor ser alltså fram emot släppet av spelet. Den här artikeln handlar därför om Finns det ett releasedatum för Eville PS4, PS5 och Nintendo Switch.

När är släppdatumet för Eville?

Spelet är för närvarande satt att släppas den 11 oktober 2022. Likaså är det ett spel som kommer att komma som ett Xbox Game Pass-släpp för både PC och Xbox-konsoler. Därför kan spelare som har ett Game Pass-abonnemang få spelet på releasedagen.

Om du går till huvudämnet i den här artikeln kan du ta reda på all den senaste informationen du behöver om huruvida det finns ett releasedatum för spelet på Nintendo Switch, PS4 och PS5 genom att läsa nedan.

Finns det ett releasedatum för Eville PS4 och PS5?

Tyvärr är det korta svaret nej. Det finns för närvarande ingen information tillgänglig angående ett releasedatum för spelet på PlayStation 4 såväl som PlayStation 5. Således kommer fans som är på PlayStation-plattformen och väntar på att spelet ska släppas att vänta på en officiellt tillkännagivande.

Finns det ett releasedatum för Eville Nintendo Switch?

Tyvärr finns det för närvarande ingen officiell information om lanseringsdatumet för spelet för Nintendo Switch. Likaså finns det inget officiellt tillkännagivande om spelets tillgänglighet på Nintendo Switch. Det finns heller ingen information tillgänglig om huruvida spelet kommer till Switch när som helst snart. Det finns dock alltid en chans att spelet kan släppas på Switch vid ett senare tillfälle.

Det här var en artikel om huruvida det finns ett releasedatum för spelet på Nintendo Switch, PS4 och PS5. Du kan alltid hålla dig uppdaterad med Volsiz för de senaste spelnyheterna samt guider.

Lämna ett svar