Att behålla Yagamis plånbok är mycket användbart i alla aspekter av Lost Judgement; här är några enkla sätt att snabbt samla ihop pengar.

 

Lost Judgement kräver ofta att Yagami öppnar sin plånbok för att skaffa användbara föremål, information och utrustning. Den här guiden kommer att förklara några enkla sätt att snabbt tjäna pengar i Kamurocho och Yokohama.

Lost Judgment är ett actionäventyrsspel utvecklat av Ryo Ga Gotoku Studios och publicerat av Sega. Följer detektiven och ex-advokaten Takayuki Yagami när han utreder mobbning på Seiryu High School i Yokohama och slutar snabbt med att utreda ett mord och dess kopplingar till ett mycket äldre fall. Längs vägen deltar han i ett brett utbud av sidoaktiviteter och fall i den typiska Yakuza -spelstilen.

Paradise VR

Precis som i den ursprungliga Judgement är Paradise VR en fantastisk källa till pengar, med minispelet som belönar spelare med värdefulla föremål som tallrikar, tillsammans med kontanta belöningar. Det enda som gör detta svårare är nödvändigheten av att skaffa spelpass för att kunna delta i Paradise VR, men dessa kan förvärvas från ett antal andra minispel.

  • Heaven’s Golf: Klara Bingo Challenge med 8 Bingos för ett Play Pass. (Repeterbar)
  • Detektivhund: Att gå runt med detektivhunden som spelare får tillgång till i kapitel 4 kommer ibland att resultera i att de hittar ett Play Pass.
  • Batting Center: Ett spelpass kan köpas för 4 000 poäng på något av spelets battingcenter.
  • Skateboarding: Ett Play Pass kan köpas för 18 000 poäng i Skateboarding Minigame, som låses upp genom School Stories.

Paradise VR är definitivt det mest lukrativa sättet att skaffa pengar i spelet.

Fiendemöten

Särskilt tuffa fiender dyker ibland upp i spelvärlden, vilket indikeras av en lila pil på kartan. Dessa killar kan vara knepiga att ta ner men släpper alltid massor av pengar och kan också släppa föremål som tallrikar som säljs för mycket. Att rädda spelet innan man bekämpar dem kan vara klokt om spelarna tänker ta sig an dem.

Fiendemöten, i allmänhet, kan vara mycket hälsosamma för Yagamis plånbok eftersom de regelbundet tappar tallrikar, vars huvudsakliga syfte är att säljas för pengar på pantbanker i Kamurocho och Yokohama, och Yagami är definitivt ingen slarv när det gäller slagsmål.

Sidofodral

Det är också värt att göra massor av sidofodral, eftersom de ofta är en av de starkaste delarna av Yakuza- spelen. De fungerar också som en fantastisk källa till ytterligare pengar när de är klara, så de bör definitivt inte ignoreras om spelare letar efter extra pengar.

Lost Judgment är tillgängligt nu för PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series X/S och Amazon Luna.

Lämna ett svar