Om du letar efter information angående stegen för hur du skaffar komponenter i Foxhole, har du kommit till rätt ställe. Foxhole är ett massivt multiplayer-krigsspel. Likaså är det ett spel där ett stort antal spelare deltar i ett ihållande krig. Det finns många unika spelelement. Ett sådant unikt spelelement är förmågan att skaffa resurser. En mycket användbar resurs i spelet är komponenter. Men många spelare kan vara omedvetna om stegen för hur de kan få det. Den här artikeln handlar därför om stegen för hur man skaffar komponenter i Foxhole.

En komponent är en rå resurs i spelet som spelare kan använda för att förfina. Spelare kan förfina komponenter på ett raffinaderi. Att förfina en komponent ger spelare förfinat material. Om du går till huvudämnet i den här artikeln kan du ta reda på all den senaste informationen du behöver angående stegen för hur du får komponenter i spelet.

Foxhole: Hur man får komponenter

Här är de nödvändiga stegen –

1) Först och främst är det viktigt att notera att såväl släggor som skördare är nödvändiga för att få komponenter. Innan man skaffar både släggor och skördare är det enda sättet att få komponenter genom att använda komponentgruvor.

2) Därefter kan du använda en slägga för att bryta komponentnoder i ett komponentfält för att få komponenter. På samma sätt kan du få komponenter i bulk genom att använda en skördare. Du kan också få dem från Rare Resource Nodes.

3) Det kan också vara användbart att notera att ett komponentfält skapar 30 noder i början med 167 fler i reserv. En enda nod ger cirka 154 komponenter. Därför innehåller ett komponentfält cirka 30 000 komponenter i allmänhet.

4) Du kan också använda komponentgruvor för att producera komponenter när bränsle ges. En komponentgruva producerar 1 komponent var 4:e sekund när diesel används som bränsle. På samma sätt producerar den också 4 komponenter var 4:e sekund när du använder bensin.

5) Äntligen kan du nu få komponenter i spelet.

Den här artikeln handlade om stegen för att få komponenter i Foxhole. Du kan alltid hålla dig uppdaterad med Volsiz för de senaste spelnyheterna samt guider.

Lämna ett svar