Om du letar efter information angående stegen för hur man konstruerar en Field Bridge i Foxhole, har du kommit till rätt plats. Det finns ett antal strukturer som du kan bygga i spelet. En mycket användbar struktur som du kan bygga i spelet är Field Bridge. På samma sätt kan många spelare leta efter information om stegen för hur man bygger den. Den här artikeln handlar därför om Foxhole: How to construct Field Bridge.

Vad är en Field Bridge?

En Field Bridge i spelet är en struktur som spelare kan bygga för att ta sig över hinder. På samma sätt kan spelare bygga denna struktur över hinder som inkluderar floder, dalar, klippor, förstörda broar, etc. Spelare kan använda strukturen för att låta infanteri, såväl som landfordon, korsa dessa terränghinder. Om du går till huvudämnet i den här artikeln kan du ta reda på all den senaste informationen du behöver angående stegen för hur man konstruerar en fältbro i spelet genom att läsa nedan.

Foxhole: Hur man konstruerar Field Bridge

1) Först och främst måste du producera 5 metallbalkar för att kunna konstruera en Field Bridge. Du kan tillverka en metallbalk i lådor på en fabrik.

2) Därefter måste du utrusta metallbalkarna och trycka på B för att öppna byggnads- eller konstruktionsmenyn. I konstruktionsmenyn måste du välja alternativet Field Bridge.

3) Sedan måste du rotera ritningen med höger musknapp och dra musen. Efter att ha gjort det måste du trycka på vänster musknapp för att placera den första änden av bron. Du måste trycka igen för att placera den andra änden.

4) Nu måste du trycka på vänster musknapp på ritningen för att skicka in metallbalken som du bär. Efter att ha gjort det måste du skaffa 4 fler av metallbalkarna och lägga till dem.

5) Äntligen kan du nu slutföra bygget.

Det här var en artikel om stegen för hur man konstruerar en Field Bridge i Foxhole. Du kan alltid hålla dig uppdaterad med Volsiz för de senaste spelnyheterna samt guider.

Lämna ett svar