Early Access-delen av Disney Dreamlight Valley har redan gjort att fansen är sugna på nytt innehåll. När kan du förutse att nya Disney-karaktärer kommer till dalen? Eller nya sfärer som ska läggas till? Läs vidare och ta reda på det.

Finns det ett uppdateringsschema för Disney Dreamlight Valley?

Ja, en lös sådan. Gameloft har delat denna färdplan via Disney Dreamlight Valleys officiella Twitter-konto.

Någon gång under hösten 2022 kan du förvänta dig en ny innehållsuppdatering som inkluderar ett ärr, en karaktär från Disneys Lejonkungen. Färdkartan nämner inte en ny värld för den här uppdateringen, så Scar kan vara upplåsbar via huvudberättelsen, liknande Ursula eller Mother Gothel. Det kommer också att läggas till fler huvuduppdrag och ”fler överraskningar” kommer.

I slutet av hösten 2022 kommer Toy Story. Du kan få en glimt av det via den här trailern från Nintendos YouTube-kanal. Färdkartan anger att nya karaktärer, en ny värld och ”fler överraskningar” är på gång.

När kommer Disney Dreamlight Valley att uppdateras?

Eftersom vi ännu inte har fått en innehållsuppdatering till Disney Dreamlight Valley är det svårt att spekulera exakt när dessa uppdateringar kan komma. Det första evenemanget i spelet, Pixar Fest Star Path, slutar den 10 oktober 2022, så den första innehållsuppdateringen kan komma vid denna tidpunkt för att även uppdatera spelet till nästa evenemang.

Disney Dreamlight Valley fick redan en saldo- och buggfix- patch den 15 september 2022.

Behöver du hjälp med Disney Dreamlight Valley? Kolla in Kan du bygga fler kistor i Disney Dreamlight Valley?, Disney Dreamlight Valley Hur får man Star Coins snabbt eller Disney Dreamlight Valley Hur får man Moonstones här på Volsiz.

Lämna ett svar