Den One Piece  -inspirerade Roblox-upplevelsen Blox Fruits  låter spelare förvandlas till en mängd unika raser, alla med sina egna egenskaper och förmågor från människa till fiskman; Sky to Mink, anpassningsalternativen från spelare till spelare är en stor del av det som gör Blox Fruits så populärt. Så hur blir man en ny ras om man vill byta till något annat? Fortsätt läsa vår korta guide nedan för att lära dig mer.

Hur man får ett nytt race i Blox Fruits

Vid tidpunkten för denna artikels publicering finns det bara två sätt som spelare kan ändra sin ras på: genom att köpa en Race Change med Robux, eller genom att betala Fragments till NPC Norp. För en närmare titt på vart och ett av dessa alternativ, fortsätt att läsa nedan.

Rasbyte

Om du har ont om tid men laddad med Robux, är det förmodligen det bästa alternativet att köpa Race Change -varan från spelbutiken för 90 Robux. Det är dock viktigt att nämna att det här objektet fungerar automatiskt och slumpmässigt återställer ditt lopp till något av de fyra tillgängliga alternativen, Human, Mink, Sky eller Fishman, vilket betyder att det finns en möjlighet att du kommer att få samma lopp som du redan har utrustat. Använd din Robux på egen risk!

Betalande Norp

Norp är en NPC som finns i The Café och kommer att rulla om din karaktärs Race for 3 000 Fragments. På samma sätt som att köpa Race Change-objektet kan spelare bara bli ett av de fyra standardloppen när de köper rerolls från Norp— Cyborg och Ghoul kan endast erhållas genom sina respektive uppdrag.

Särskilda evenemang

Tidigare har det också funnits andra slumpmässiga sätt för spelare att ändra sin ras, men de har inte hållit fast länge nog för att vara fullständigt detaljerade i den här guiden. För att kortfattat lista dem:

  • Under Update 13 Christmas Event kunde spelare byta 90 godisar till Magic Elf i utbyte mot Race-reroll.
  • Under Update 16 Halloween Event kunde spelare byta 300 Bones till Death King i utbyte mot en Race-reroll.
  • Under Update 17 Christmas Event Part One kunde spelare byta 100 godisar till Magic Elf i utbyte mot Race-reroll.

Slutet

Det är allt för vår guide om hur du ändrar din ras i Blox Fruits! Vilket ras tycker du är mest OP? Hur är det med de mest underskattade? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Letar du efter mer innehåll från Blox Fruits? Kolla in våra senaste guider om hur man får Cursed Dual Katana (CDK) i Blox Fruits Roblox eller hur man får Death Step-kampstilen i Roblox Blox Fruits här på Volsiz!

Lämna ett svar