Att samla ösjälar i Lost Ark  är ett bra sätt att få unika belöningar. Det finns cirka 100 av dem att samla in, och varje fem kommer att ge dig ett föremål som kan sträcka sig från en unik emote eller fäste till ett samlarobjekt Mästerverkssegment eller Hemlig karta. Dessa Island Souls är ibland enkla och självklara att skaffa. Men andra, som den på Azure Wind Island, är mycket mer komplexa. Så, hur får du Azure Wind Island Soul i Lost Ark?

Var är Lost Ark Azure Wind Island Soul?

Först måste du följa Azure wind quest-kedjan som börjar med Dying Horse. Detta ges av Sanar nära där du anländer till ön. När du går runt ön kommer du säkert att lägga märke till vad som ser ut som små leksakshästar runt omkring, några mycket små, andra lite större. Efter flera uppdrag kommer du att slutföra ett som heter The Meadow Fairy. Efteråt kommer de mindre hästarna att gnistra och bli aktiva. Du måste aktivera alla 31 av dem och deras större versioner för att få Azure Wind Island Soul.

Vi har markerat de mindre med cirklar på kartan ovan och de större med trianglar. Innan du börjar, kolla avsnittet med låtar och känslor nedan för att säkerställa att du har allt du behöver för att slutföra uppdraget.

De inledande uppgifterna: Småhästarna

Du kan slutföra dessa i vilken ordning som helst, men du måste slutföra dem alla för att komma vidare  och det finns ingen indikator på att detta är ett uppdrag eller markerar hur många du har slutfört. En klingande ljudeffekt börjar när du kommer nära en häst, stor som liten. Kom ihåg att trots att ljudet även aktiveras i närheten av de stora hästarna kan du inte slutföra de större hästuppgifterna förrän senare  (se nedan).

Efter att ha gjort ungefär hälften av uppdragen kommer du att se en uppdragsikon i mitten av kartan där älvan NPC Arone står. Hon berättar helt enkelt hur bra du gör och uppmuntrar dig att slutföra uppgiften (uppdraget heter Returning the Flowers ).

Röda cirklar: Hastighetsförsök

För dessa måste du ta dig från den markerade platsen på kartan till en närliggande plats på mycket kort tid. Som tur är kan du använda fästen på den här ön, vilket borde göra dessa uppgifter till en lek, särskilt som du kan montera upp innan du klickar på ”Acceptera” på uppdraget. Observera att vissa av dessa utmaningar har flera stopp innan de slutförs.

Gula cirklar: Gåtor

När du aktiverar dessa hästar kommer en NPC att dyka upp och testa dig med en gåta. Vi kommer inte att förstöra dem genom att ge dig svaren, men oroa dig inte, du kan få dem fel flera gånger, och det kommer inte att påverka utgången av rättegången på något sätt.

Gröna cirklar: Pussel

Återigen kommer vi inte att förstöra dem, men de är väldigt enkla mönstermatchande pussel. Och igen, att få dem fel innebär bara att du måste försöka igen. Du kommer inte att bli straffad alls.

Blå cirklar: Känslor och sånger

För dessa kommer ett par NPC att dyka upp tillsammans med en prestationscirkel. Ställ dig helt enkelt i cirkeln och framför rätt emote eller låt:

  1. Låt: Heart’s Melody
  2. Sång: Song of Valor
  3. Emot: Svaj
  4. Emot: skratta eller fniss
  5. Emot: Hälsa
  6. Låt: Heavenly Harmony
  7. Låt: Serenade of Love (final se nedan)

De sista uppgifterna: De stora hästarna

När du har slutfört alla uppgifter med antingen småhästgåtan, pusslet eller emotes/sångerna kommer den stora hästuppgiften för den typen av utmaning att bli tillgänglig. Det sista hastighetsprovet (röd triangel)  blir tillgängligt när du har klarat alla småhästuppgifterna och de andra stora hästuppgifterna. Detta leder dig runt hela ön men är fortfarande relativt enkelt att genomföra när det är monterat. När dessa är gjorda blir uppdragskedjan mer uppenbar igen, och du kan få Azure Wind Island Soul  från  Arone  genom att slutföra hennes uppdrag Buried in Flowers.

Vill du veta var man hittar det elfte Giant’s Heart i Azure Wind Island i Lost Ark? Eller hur får man Drumbeat Island Token i Lost Ark? Vi har dig täckt på Volsiz!

Lämna ett svar