Om du älskar samlarföremål i RPG, kommer du garanterat att älska Lost Ark. Medan Mokoko Seeds får alla rubriker, är det lika värdefullt att samla på Island Souls, men det kan vara lika frustrerande. Varje gång du har lämnat in fem Island Souls kommer du att belönas med allt från statistiska trolldrycker och Rapport-gåvor till Secret Maps och Masterpiece-sektioner. Den här guiden kommer att berätta hur du får själen från Astella Island i Lost Ark.

Var är Lost Ark Astella Island Soul?

Astellaöns själ är ett slumpmässigt RNG-fall från ett av de många stjärnskottsfragment som faller till marken över hela ön. Dessa fragment är dock värda att samla på ändå, så det borde inte vara slöseri med tid. Vi hittade vår ö-själ på cirka 15 minuter, så du borde inte behöva gå långt ur ditt sätt för att samla in den.

Standarddropparna du får från dessa fallna stjärnor är Colorful Star Fragments. Dessa kan bytas ut med NPC Flash Refiner Everfoss i öns centrum mot olika fantastiska föremål, inklusive en unik episk besättningsmedlem för White Wind. Så även om det tar dig längre tid än väntat att hitta själen på Astella Island, kommer du inte att ha plundrat alla dessa fragment för någonting. Det finns fyra färger av fragment som du ser på marken. De röda och gula är sällsynta och tenderar att tappa tre till fyra föremål, de blå och gröna är mer sannolikt en eller två.

Kolla in mer Lost Ark-innehåll här på Volsiz! Inklusive hur man får Drumbeat Island Token i Lost Ark och All Island Tokens platser i North Procyon Sea i Lost Ark.

Lämna ett svar