Efter en dag av att besegra enorma raidbossar och horder av demoner är det skönt att sätta upp fötterna och ta några av Lost Arks många samlarföremål. En av de mer avkopplande metoderna är att klättra ombord på ett av dina fartyg och bege sig ut till öarna. Cirka 100 har samlarbara ö-själar, och ju mer du samlar, desto mer betydande belöningar får du. Så, hur får du Giant Mushroom Island Soul i Lost Ark ?

Var är Lost Ark Giant Mushroom Island Soul?

Giant Mushroom Island är en av de udda i Lost Ark. När du anländer är du i en liten avstängd vik med bara några NPC:er. En av dem, Pushpush, säljer Red Cashew Juice för bara 10 silvermynt. Köp en och gå sedan till det nordöstra hörnet av viken. Vid en ikonuppmaning dricker du juicen och miniatyriseras och transporteras till området där du hittar Giant Mushroom Island Soul.

Väl i det här området hittar du många jättesvampar (och inga mobs). Du måste använda din loggning skicklighet för att skära ner svampen. Detta är en RNG slumpmässig droppe från loggning, så lycka till. Vissa spelare rapporterar att de får Island Soul som en slumpmässig droppe på sina första svampar. Medan andra har spenderat hela sin 10 000 livsenergi och inte haft någon tur, måste de komma tillbaka en annan dag. Vad värre är, den västerländska versionen av Lost Ark har ingen leverantör för Giant Mushroom Stamms som kommer att monteras upp på fliken Sailing i ditt lager. Förhoppningsvis kommer det att introduceras i en senare patch.

Vi är över hela Lost Ark på Volsiz! Kolla in Var är oasen på Eternity Isle i Lost Ark? eller All Island Tokens-platser i North Procyon Sea i Lost Ark för mer.

Lämna ett svar