Dreamlight Valley tillåter spelare att delta i olika typer av aktiviteter i Disneyvärlden. Vid sidan av födosök, fiske, trädgårdsarbete och att lösa andras problem, kan du också laga olika recept i spelet. Så här gör du en fruktsallad i Disney Dreamlight Valley.

Hur man lagar fruktsallad i Dreamlight Valley

Fruktsallad är en av de enklaste desserterna att laga i Dreamlight Valley eftersom den bara kräver en ingrediens. Gå helt enkelt över till spisen inne i ditt hus och placera en frukt i kokkärlet. Du kan använda vilken frukt som helst i spelet, vare sig det är äpplen, hallon eller bananer. Välj alternativet ”Börja laga mat”, som kommer att använda ett insamlat kolobjekt, och sedan får du en fruktsallad.

Du kan använda det här föremålet från ditt inventarium i spelet för att fylla på din energi med 450 poäng eller sälja det för 25 mynt. Dessutom krävs fruktsalladen, tillsammans med skaldjurssalladen och skaldjursfatet, för att slutföra Peacemakers Quest.

Var man kan få frukt från i Dreamlight Valley

Fruktträd är markerade på din karta med en grön äppelikon. Du kan bege dig mot dessa områden och samla vilken frukt som helst genom att skörda den från trädet. Vi har markerat några av dessa platser nära Plaza där du kan hitta frukter som äpplen och hallon.

Håll ögonen öppna på Volsiz för mer Disney Dreamlight Valley-innehåll. Under tiden, gå över till vår artikel om hur man lagar god sallad i Dreamlight Valley och alla Sunstone Fragment-platser i Dreamlight Valley.

Lämna ett svar