The Return to Monkey Island ser vår gamla peka-och-klicka-hjälte Guybrush Threepwood tillbaka i en huvudroll tillsammans med sin långvariga fiende LeChuck. Som vi har börjat förvänta oss går saker inte riktigt som planerat, vilket gör att Guybrush behöver hjälpa den obehagliga kapten Maddison om han vill hitta Monkey Islands hemlighet. De behöver lite personlig information om LeChuck för att få det att hända. Så, hur hittar du LeChucks hemligheter i Return to Monkey Island?

Hur man hittar LeChucks hemligheter i Return to Monkey Island – Casual mode

Du har till uppgift att ta reda på tre delar av information, som alla behöver dig för att gå tillbaka till LeChucks skepp. Du har redan ett sätt att smyga tillbaka till skeppet du behöver bara fråga besättningen för att ta reda på allt du behöver.

Vad är LeChucks temalåt i Return to Monkey Island? Casual läge

För att hitta detta, gå helt enkelt till nedre däck och över till den upprättstående pipan vid ingången till fartygets kök. Det står på ett papper där. Om du läser den hittar du anteckningarna ( do, do, mi, sol, fa, fa, re ) skrivna på den.

Hur man kommer till LeChucks temalåt Hårt läge

Du måste prata med Flair för att ta reda på LeChucks temalåt i Hard mode. Hon komponerar musiken i fartygets pentry, men hon kommer inte att ge dig den. Gå till översta däcket och ring en klocka en gång för att få anteckningarna. Flair kommer att lämna sin plats, så det är din chans att återvända till fartygets galär och plocka upp temasången.

Vad är LeChucks slagord i Return to Monkey Island? Casual & Hard mode

Om du pratar med Bob kommer han regelbundet att berätta om kaptenens slagord ändras. Gå in i LeChucks stuga och ta hans dagbok från hyllan. Om du läser igenom den, skickar den sista posten som nämner en slagord dig tillbaka genom dagboken till den 17:e när det var Plundra de sju bilges. Detta kan ändras, men det är alltid slagordet från den 17 februari.

Vilken är LeChucks favoritmat i Return to Monkey Island? Casual läge

Gå in i fartygets kök och fråga Putra om LeChucks favoritmat. Hon kommer att berätta att det är Tentakler med tusensköna sås. Men hon kan inte göra dig det eftersom hon inte har några tusenskönor. Du kan samla några prästkragar från stigen som leder till Giant Monkey Head precis innan du når kapten Maddison. Hon gör rätten åt dig se till att ta upp den från bordet.

Hur man får LeChucks favoritmat — Hard mode

Prata med Putra för att få LeChucks favoritmat i hårt läge. Hon kommer inte att berätta något för dig eftersom du aldrig var snäll mot henne. Komplettera hennes ”kock”-kunskaper, så förbereder hon gärna tentakler med tusenskönasås. Tyvärr har hon slut på tentakler, så du måste hitta en. Gå tillbaka till stranden nära vulkanen och leta efter döda bläckfiskar på höger sida. Använd kniven för att skära en tentakel och ge den till Putra. Hon förbereder LeChucks favoritmat åt dig!

Vad man ska göra med LeChuck’s Secrets in Return to Monkey Island

Med den information du behöver och maträtten i handen, gå tillbaka till kapten Maddison. För att slutföra den hemliga ritualen måste du också samla alla dödskallar från Monkey Island. Om du har allt kan du nu utföra ceremonin med LeChucks temasång, slagord och favoritmat!

Vill du ha mer Monkey Island-godhet? Vi har dig täckt på Volsiz! Kolla in guider som How the Hint Book works i Return to Monkey Island.

Lämna ett svar