Som fansen hade hoppats är Return to Monkey Island full av humor och peka-och-klicka förbryllande. När du spelar vår hjälte Guybrush Threepwood kommer du snart att befinna dig på Monkey Island, där du måste slå dig ihop med den till synes förrädiska kaptenen Maddison. Efter att ha återvänt till LeChucks skepp och hittat all information du behöver, är det dags att faktiskt utföra ritualen. Så, hur slutför du ritualen i Return to Monkey Island?

Hur man använder skallarna i Return to Monkey Island Casual & Hard Mode

För att spela LeChucks temalåt måste du först ha samlat de sex dödskallarna från hela ön. Gå till höger om där kapten Maddison står och placera dödskallarna på insatserna på vardera sidan om Murray (ordningen spelar ingen roll). Ta sedan upp benet från golvet. Använd benet för att ”klonk” varje skalle, inklusive Murray, för att se vilket musikaliskt ljud det gör. Öppna nu temasången i ditt inventarium och notera låten – do do mi sol fa fa re.

Hur man slutför den hemliga ritualen i Return to Monkey Island Casual & Hard Mode

Du är nu redo att slutföra den här delen av uppdraget, så prata med kapten Maddison och berätta för henne att du är redo. Innan du gör det, kom ihåg att ha antecknat den korrekta frasen från dagboken ( Plundra de sju bilgesna ) och se till att du samlade tentaklerna med Daisy Sauce från LeChucks skepp. Om du har är du redo att slutföra ritualen.

Vi har all Monkey Island godhet du behöver här på Volsiz! Kolla in Hur får man en enhällig röst på LeChucks skepp i läget Return to Monkey Island Casual & Hard? Eller hur tipsboken fungerar i Return to Monkey Island, här.

Lämna ett svar