The Tears of Themis A Wish in the Light-evenemanget pågår från 21 september 2022 till 1 oktober 2022 och firar Vyn Richters födelsedag. Under evenemangsperioden måste du hjälpa Vyn att slutföra sin födelsedag reseönskningar genom att genomföra olika reseevenemang under en angiven tidsperiod. Denna händelse är öppen för alla spelare som har slutfört Vyn’s Personal Story 1-1.

Eftersom reseönskningarna är tidsbestämda rekommenderar vi starkt att du börjar så snart som möjligt. Det tar sex dagar att samla in alla önskeanteckningar som krävs för att slutföra dessa uppgifter, och var och en kräver lite väntetid däremellan för att slutföra dem.

Hur man gör Vyns födelsedag Reseönskeuppgifter i Tears of Themis

Gå till händelsemenyn längst upp till höger på skärmen för att omedelbart visa den första delen av händelseberättelsen, där du och Vyn minns att du gjorde önskelistor för födelsedagar för varandra. När det är gjort kan du börja arbeta med Travel Wish-uppgifter. Dessa måste göras i exakt den ordning som anges i evenemangsmenyn.

Klicka på en Travel Wish-uppgift och klicka på Start för att starta den. Varje segment kommer att kosta cirka 10 till 20 önskelappar. När du startar en uppgift ser du att det finns en timer längst ner till vänster på skärmen, samt två typer av reseevenemang.

  1. Förstoringsglasikon — observation av landskapet. Minskar tiden med 10 minuter.
  2. Personikon —chatta med Vyn. Minskar tiden med 20 minuter.

Du måste göra alla resehändelser för att minska den återstående tiden längst ner till vänster på skärmen. Efter att ha uttömt alla reseevenemang måste du vänta 30 minuter för att en ny uppsättning ska dyka upp igen. Tänk på att spelet inte kommer att påminna dig om att de 30 minuterna är slut, så du måste kolla igen om du har bråttom att slutföra uppgiften.

Timern är baserad på verklig tid, så varje sekund som går kommer också att minska den återstående tiden för segmentet du arbetar med. När timern har förbrukats kommer segmentet att vara komplett. Som ett resultat kan du tekniskt genomföra Travel Wishes genom att låta timmarna passera naturligt. Men eftersom vissa uppgifter tar fem timmar eller mer kan det vara bekvämare för dig att genomföra reseevenemang var 30:e minut för att minska väntetiden snabbare.

Varje uppgift är uppdelad i tre segment, indikerade av Judicator-symbolen bredvid ordet Fullbordat. Du måste slutföra alla tre segmenten för att en uppgift ska räknas som komplett. När en uppgift är klar kan du uppleva nästa del av Vyns födelsedagsberättelse (med röstad dialog!) och låsa upp hans nästa reseönskemål.

Hur man gör anspråk på belöningar i Vyns A Wish in the Light-födelsedagsevenemang i Tears of Themis

Klicka på Uppgifter-menyn längst ned till höger på evenemangssidan för att hämta belöningar för alla Travel Wish-uppgifter som du har slutfört. Viktiga belöningar inkluderar följande:

  • Vyns födelsedag R-kort ”Falling” — få fem exemplar genom att fylla i reseönskningar.
  • Vyns ”In the Light” födelsedagsoutfit — fyll i ”Volunteer at Orphanage Clinic” reseönskan, som är den näst sista.
  • Vyns sovrumsbakgrund och A Wish in the Light-märket — fyll i den sista reseönskningen som heter ”Födelsedagsfirande”.

Kolla in vår guide om Hur fungerar födelsedagsbanderoller i Tears of Themis för att hjälpa dig att tilldela dina S-chips i det här evenemanget.

Lämna ett svar