Isonzo är ett first-person shooter-videospel med ett online-PvP-läge som utspelar sig under första världskriget. Det fokuserar på södra fronten från första världskriget och fungerar som en uppföljare till Verdun och Tannenberg. Isonzo hade släppdatum den 13 september 2022. Den är tillgänglig för PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One och Xbox Series X/S. Det finns en uppsättning enhetsförpackningar tillgängliga i Isonzo. Om du vill få alla detaljer om vilken typ av enhetsförpackningar som finns tillgängliga samt mängden föremål som finns i varje enhetsförpackning, då är du på rätt plats. I den här artikeln kommer vi att täcka alla viktiga detaljer om alla beställningslistor för enhetspaket i Isonzo. Fortsätt läsa artikeln för mer information.

Isonzo All Units Pack beställningslista

Isonzo är en av fansens favoriter just nu och är känd för de olika funktioner som den tillhandahåller. En sådan funktion är tillgången på enhetspaket. Det finns för närvarande 4 enheter tillgängliga i Isonzo. Dessa är nämligen elitenheterna, alpina enheterna, veteranenheterna och reservenheterna. Nedan finns fullständig information om alla dessa enhetsförpackningar och deras respektive innehåll.

1) ELITE UNITS -> Varje klass har nya historiska kläder i paketet ”Elite Units”. Medan de österrikisk-ungerska uniformerna inkluderar de skräckinjagande bosniska trupperna, har de italienska uniformerna Bersaglieri Cyclists och Arditi-styrkor. Tre ansiktstillbehör och fem berömda mustascher är också en del av uppsättningen.

2) ALPINA ENHETER -> ”Alpine Units”-väskan innehåller en mängd olika grova skägg utöver kläder och utrustning som används av enheter under vintern. Österrike-ungrarna bär skrymmande storrockar, medan det italienska infanteriet åtnjuter vit vinterkamouflage. Varje sida har ett ansikte, tre ansiktssaker och fem mustascher och skägg.

3) VETERANENHETER -> Ett antal av de mest igenkännliga grupperna som setts på den italienska fronten, såsom den italienska sardiska brigaden, Bersaglieri och den österrikisk-ungerska Honved, har stridsburna uniformer tillgängliga i paketet ”Veteran Units”. Det finns fyra ansiktskomponenter, ett ansikte för varje grupp och fem mustascher.

4) RESERVA ENHETER -> Rear-line uniformer för varje klass ingår i setet ”Reserv Units”. De berömda ”Carabinieri Reali”-polisstyrkorna med sina antika hjälmar är en del av de italienska uniformerna, medan österrikisk-ungrarna bär den historiska ”Standschützen”

Så det här handlade om alla enheters packbeställningslista i Isonzo. Alla fyra enhetspaketen fungerar som en unik identitetsgivare till karaktärerna i spelet. Fortsätt följa Volsiz för alla de senaste spelrelaterade uppdateringarna.

Lämna ett svar