Det finns fortfarande massor av karaktärer som ännu inte har lagts till i Disney Dreamlight Valley. Scar är en som nu officiellt har bekräftats av Gameloft. Han kommer att läggas till som en NPC någon gång under hösten 2022, troligen i början av mitten av säsongen.

Kommer Scar att läggas till i Disney Dreamlight Valley?

Den 9 september 2022, under utställningen av Disney Marvel-spelen som en del av D23 2022, släppte Gameloft några detaljer om ytterligare uppdateringar till Disney Dreamlight Valley. Huvudfokus var Toy Story-uppdateringarna som skulle komma i framtiden. Men det som också visades var en bekräftelse på Scar i Disney Dreamlight Valley.

När kommer Scar att läggas till i Dreamlight Valley?

Enligt Gameloft kommer Scar att läggas till spelet under Lejonkungens gratisuppdatering för Disney Dreamlight Valley. Uppdateringen av Lejonkungen kommer att ske någon gång under hösten 2022, även om ett specifikt datum inte har angivits. Detta innebär att Scar kommer att läggas till Disney Dreamlight Valley hösten 2022. Det kommer troligen att vara i början av mitten av hösten, eftersom Toy Story-uppdateringen är planerad till sen höst 2022.

Kommer andra Lion King-karaktärer att läggas till i Disney Dreamlight Valley?

Vi är inte helt säkra på om andra karaktärer från The Lion King-serien kommer att läggas till som NPC i Disney Dreamlight Valley. Det har förekommit en del rykten, men inte mycket i vägen för uttryckliga bekräftelser från Gameloft. Här är de ryktade karaktärerna från The Lion King som möjligen kan komma till spelet i framtiden:

  • Med oss
  • Pumps
  • lejon
  • Timon

Vill du läsa mer om Disney Dreamlight Valley? Om så är fallet, kolla in How to get a walleye in Disney Dreamlight Valley on Volsiz.

Lämna ett svar