Ebb Software har gett fansen en nära och kanske alltför personlig titt på Scorns groteska värld. Dessutom får spelare sin första titt på ett av de många pussel de kommer att stöta på i denna bisarra köttlabyrint.

Ebb Software laddade upp en lång gameplay-genomgång av Scorns prolog. I den vaknar spelare och befinner sig i en märklig värld som består av kött, metall och mardrömmar. Scorns uppslukande värld är verkligen en grej av fasor, men på ett sätt som gör att du inte kan vända dig bort.

Vi kommer inte att gå in på detaljer för pusslet för dem som vill hålla Scorn oförstörda, men ditt förstånd och ditt förstånd kommer att testas eftersom det kräver att du navigerar i en grotesk miljö, interagerar med udda verktyg och försätter dig själv i obekväma situationer. Men vet att Scorn inte håller din hand, och det är upp till dig att upptäcka den här världens regler och bemästra dess pussel.

Kolla in prologtrailern för en djupgående titt, eller vänta till den 21 oktober 2022 och upplev Scorns helveteslandskap själv. Hur som helst, förbered dig på några skrämmande och avgörande äventyr i denna märkliga värld.

För mer information om spel, kolla in Ska jag köpa Metal Hellsinger? — Review and All Sigils and Weapons in Metal Hellsinger on Volsiz.

Lämna ett svar