Det finns mer än 25 förmågor i Splatoon 3, och de ger en mängd olika effekter som kan vara till hjälp i både Turf War och Anarchy Battle. Även om effekterna som ges av en majoritet av spelets förmågor är ganska enkla, är det inte fallet med absolut alla av dem. Intensify Action-förmågan i Splatoon 3, till exempel, är något komplex, och den här guiden är här för att utveckla vad den gör.

Splatoon 3: Vad gör Intensify Action Ability?

Beskrivningen av förmågan Intensify Action säger att den gör Squid Rolls och Squid Surges lättare att göra och siktar stadigt när man skjuter efter hopp, och det är lättast att dela upp det i delar. Med avseende på förmågans effekt på Squid Rolls i Splatoon 3, tillåter Intensify Action spelare att behålla mer fart när de använder draget flera gånger i rad. För full tydlighet fungerar Squid Rolls som ett sätt för fans att snabbt ändra riktning, samtidigt som de får lite rustning tillfälligt, och förbättrar rörligheten som de ger kan vara användbart för frontlinjevapenanvändare.

När det gäller Squid Surge, en teknik som spelare kan använda för att hoppa upp i luften när de simmar uppför en färgad vägg, minskar Intensify Action den tid som draget måste laddas innan det kan utföras. Även om det är osannolikt att många Splatoon 3 -spelare skulle välja att spela in möjligheten enbart för denna effekt, fungerar det som en lämplig komplimang till Intensify Actions inverkan på Squid Rolls.

Slutligen minskar Intensify Action precisionsstraffet som är kopplat till att hoppa, utföra Squid Surges och utföra Squid Rolls. Detta kommer säkerligen att vara av intresse för spelare som använder vapen med anmärkningsvärd hopp-RNG, som Blasters i Splatoon 3, eftersom förmågan gör att de kan vara mer exakta när de är i luften. Faktum är att dessa fans kanske vill överväga att dedikera en sekundär förmåga slot eller två till Intensify Action och se om det förbättrar deras prestanda.

En sista sak att säga om Intensify Action är att det kan visas på alla typer av redskap. Det är dock gynnat av Barazushi och Emberz, vilket gör det mer sannolikt att fans kommer att se förmågan på föremål som tillverkas av dessa märken i Splatoon 3. Omvänt är Intensify Action ogynnsamt av Inkline, och spelare kan behöva använda kluster om de vill ha förmågan på utrustning från den tillverkaren.

Splatoon 3 är tillgänglig för Nintendo Switch.

Lämna ett svar