Action-äventyr/beat-’em-up-spelet Judgment hade tidigare namnet Project JUDGE. Den publicerades för PlayStation 4 den 13 december 2018 i Japan och den 25 juni 2019 internationellt. Den 23 april 2021 släpptes en remastrad version för PS5, Xbox Series X|S och Google Stadia. Den 14 september 2022 gjordes den remastrade versionen tillgänglig för PC tillsammans med Lost Judgment som en del av ”The Judgment Collection.” Som en tangent till Yakuza-serien skapade och släppte Ryu Ga Gotoku Studio & SEGA spelet. Även om huvudkaraktärens bakgrund är en privatdetektiv snarare än en nuvarande eller före detta yakuza-medlem, liknar spelets kampstil avsevärt de vanliga Yakuza-titlarna (före den turbaserade Yakuza: Like a Dragon).

Om du är bland de spelare som föredrar att spela spel med kontroller även på sin PC, då kanske du tvivlar på om Judgment har stöd för kontroller eller inte. I den här artikeln kommer vi att täcka alla detaljer om tillgängligheten av stöd för kontroller i Judgment. Fortsätt läsa artikeln för mer information.

Support för domarkontrollanter: Är det tillgängligt

Spelare är exalterade över Judgments första utseende ända sedan lanseringen av den första glimten av spelet. Men varje gång under publiceringen av ett nytt spel upptar en viktig fråga många spelares tankar. Är det möjligt att spela det här spelet på en PC med en handkontroll?

Och svaret på denna fråga är JA! Judgment har fullt styrenhetsstöd på PC. Du behöver bara ansluta handkontrollen till din PC för att spela det här spelet. Nuförtiden skapas de allra flesta videospel med avsikten att ge PC-spelare en riktigt unik upplevelse. Vissa spelare tycker att det är tråkigt att spela narrativa tangentbords- och musspel. Ett antal av tangentbordets tangenter kan inte användas någonstans när de spelar spel, vilket förvirrar spelarna vid viktiga ögonblick.

Många spelare väljer därför att använda kontroller för att spela spel även om de i första hand använder en PC som sin spelplattform. De känner att handkontrollens bärbara karaktär är otroligt spännande och ger dem en realistisk spelupplevelse. Så SEGA och Ryu Ga Gotoku Studio har fattat rätt beslut att inkludera Full Controller-stöd i spelet, för spelarnas bekvämlighet.

Så det här handlade om detaljerna angående tillgängligheten av Judgment Controller-support. Fortsätt följa Volsiz för alla de senaste spelrelaterade uppdateringarna.

Lämna ett svar