Ubisoft har skapat Tom Clancy’s The Division Resurgence, ett mobilt tredjepersonsskjutspel som är gratis att spela. Den kommer att ha en annan handling än de tidigare titlarna men kommer att utspela sig i samma universum som Tom Clancys The Division och Tom Clancys The Division 2. Tom Clancys The Division Resurgence är baserad på genren stad/basbyggnad, simulering och överlevnad. Den främsta anledningen till spelets popularitet är att det är en framgångsrik blandning av TPS, RPG och multiplayer open world med välbalanserat, perfekt spel. Den har massor av detaljer på ett estetiskt magnifik Manhattan som har många gripande berättelser. Om du undrar över The Division: Resurgence Closed Beta releasedatum, då är du på rätt plats. I den här artikeln, vi kommer att täcka alla viktiga detaljer om releasedatumet för betaversionen av Tom Clancys The Division Resurgence. Fortsätt läsa artikeln för mer information.

The Division: Resurgence Closed Beta Releasedatum: När kommer den ut

En helt ny tomt är huvuddraget i den expansiva storstadsöppna världen i New York City i The Division Resurgence. Det är en ny tredjepersons mobilshooter med rötter i Divisions universum. Spelare kommer att kunna uppleva Conflict PVP-läget och den välkända Dark Zone i betaversionen av spelet, som har släppts den 12 september.

För att registrera dig för The Division Resurgence closed beta, följ dessa steg:

1) Gå till den officiella webbplatsen för The Division Resurgence.

2) Gå till ditt Ubisoft-konto.

3) Klicka på knappen Registrera uppe till höger på skärmen.

4) Välj din föredragna plattform från App Store eller Google Play.

5) Du kommer att skickas till Google Play Butik för att förregistrera dig för Google Play efter att ha dirigerats dit. Du måste dock fylla i en kort undersökning i App Store. Då är det bara du som kan registrera dig för Division Resurgence closed beta.

6) Du kommer att meddelas med ett e-postmeddelande när du får tillgång till spelets stängda betaprogram.

Division Resurgence tillhandahåller en mängd olika aktiviteter och enorma tillfredsställelser, tack vare det rika byte- och karaktärsutvecklingssystemet. Den vänder sig till alla typer av spelare, inklusive soloäventyrare, co-op-entusiaster och tävlingsspelare. Så gå till registreringsportalen så snart som möjligt och registrera dig för den stängda betaversionen av Tom Clancy’s The Division Resurgence.

Så, det här handlade om detaljerna om släppdatumet för den stängda betaversionen av Tom Clancys The Division Resurgence. Fortsätt följa Volsiz för alla de senaste spelrelaterade uppdateringarna.

Lämna ett svar