Den här guiden beskriver alla uppdrag och belöningar som kommer att finnas tillgängliga under det kommande firandet av Fortnites femårsdag.

 

Utvecklaren Epic Games kommer att fira Fortnites femårsdag med start fredagen den 23 september klockan 09:00 EDT. Det är vid den tiden som ett parti Birthday Quests kommer att gå live, vilket ger spelarna chansen att tjäna flera festliga kosmetiska belöningar. För de fans som vill få en bättre förståelse för vad de kan förvänta sig av 5th Birthday Quests i Fortnite, en komplett lista över dess uppgifter och belöningar finns i det som följer.

Notera att födelsedagsuppdragen endast kommer att vara tillgängliga fram till tisdag 27 september kl. 09.00 EDT. Medan fyra dagar verkligen är mer än tillräckligt med tid för att slutföra alla utmaningar, bör Fortnite- fans inte skjuta upp saker för länge. Faktum är att spelare som inte lyssnar på detta råd kan upptäcka att de har missat möjligheten att lägga till 5-årsdagens belöningar i sina skåp.

Fortnite: 5-årsuppdrag och belöningar

Sökande Pris
Kasta födelsedagspresenter (0/5) Sparklecake Emoticon
Konsumera födelsedagstårta i olika matcher (0/5) Fuzzfetti Cake Back Bling
Använd ballonger i en enda match (0/5) Celebratory Slice Pickaxe

Även om dessa uppdrag för närvarande inte kan kommenteras helt säkert, eftersom de ännu inte är tillgängliga i spelet, är de nästan identiska med uppgifter som har dykt upp tidigare. Som sådan är det rimligt att tro att fansen kommer att slutföra dessa uppdrag på samma sätt som de tog sig an de tidigare utmaningarna, och här är vad de kan förvänta sig:

  • Tidigare har födelsedagspresenter i Fortnite dykt upp i kistor och som golvbyte, och spelare bör därför rikta sig mot platser med många av dessa bytekällor. Lustrous Lagoon, Rave Cave och Tilted Towers passar alla in i den beskrivningen, och fans borde helt enkelt kasta sina presenter flera gånger när de hittar dem.
  • Födelsedagstårtor i Fortnite dyker vanligtvis upp på namngivna platser, vilket gör dem ganska lätta att spåra. Om dessa desserter implementeras på samma sätt som de har varit tidigare år, kommer de att omges av skivor som spelare kan interagera med för att slutföra uppdraget.
  • Precis som med födelsedagspresenter kan ballonger i Fortnite vanligtvis hittas i kistor och som golvbyte. Spelare uppmanas därför att återigen fokusera sina sökningar på platser med ett överflöd av byte, och de kan till och med snubbla över några av dessa föremål när de letar efter presenter. Med några ballonger i handen bör spelare använda dem för att få lite extra vertikalitet på sitt hopp och lösa den tillhörande utmaningen.

Fortnite är tillgängligt för Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X/S.

Lämna ett svar