Tower of Fantasy andas friskt liv med 1.5-uppdateringen genom att introducera den konstgjorda ön och alla underverk den rymmer inom sig. Uppdateringen innehåller ett nytt hemsystem för att bygga din bas och en ny karta med massor av monster och världsbossar att döda. Lista över mål är en checklista över kraftfulla fiender som du hittar på olika platser på den konstgjorda ön. I den här guiden kommer vi att berätta hur du kan hitta alla mål på Artificial Island i Tower of Fantasy.

Alla Target spawn-platser på Artificial Island i Tower of Fantasy

Listan över mål innehåller sju olika fiender som kan hittas i olika delar av kartan. När de är besegrade kommer de att återuppstå igen efter en timmes varaktighet. Om andra spelare på din server besegrar målet, utlöses respawn-nedkylningen. Med det sagt, här är platserna för alla mål på Artificial Island i Tower of Fantasy.

Interdimensionell Frostfire Dragon plats

The Interdimensional Frostfire Dragon är en världsboss som kan hittas på toppen av de flytande plattformarna i Eyrie. Med speciella attacker och en massiv hälsobar är det tillrådligt att slåss med chefen med ett team. För att nå Eyrie-plattformen måste spelare interagera med en röd portal nära Rusty Iron Camp Spacerift.

Devourer plats

The Devourer är en annan världsboss med förödande attacker och en till synes oändlig hälsobar. Att besegra denna gigantiska grodliknande varelse kommer att ge spelarna chansen att tjäna värdefulla belöningar som Zero’s SSR Matrice, Handcannon Shards eller ett slumpmässigt SSR-vapen. The Devourer finns i Ring Arena på Artificiell ö.

Guanglong läge

Guanglong är en krigare med katana på nivå 70 som patrullerar området väster om Ring Arena på den konstgjorda ön. Han kan vara vanligast sydväst om Ring Arena, nära Dock Entrance Spacerift. Annars finns han även väster om Ring Arena nära en metalltrappa.

Otto plats

Wildwing Otto är en spjutsvingande fiende på nivå 70 som kan hittas högt uppe på flytande plattformar runt den konstgjorda ön. På grund av den stora höjden av Ottos spawn-platser är det enklaste sättet att komma åt honom genom att hitta portaler som teleporterar dig till hans plats. Här är platserna för de fem Otto-portalerna i Tower of Fantasy.

  • En portal finns direkt väster om Ring Arena, bakom en metallvägg.
  • En portal kan hittas söder om Ring Arena, framför en Chow Chow-blomma.
  • En portal kan hittas väster om Base Zero, på ett stort rör.
  • En portal kan hittas öster om Base Zero, bakom en metallvägg nära floden.
  • En annan portal kan hittas omedelbart mot sydost om Eyrie, i det öppna gräsområdet.

Big Rat plats

The Big Rat är en nivå 70-fiende som leker på fem olika platser på den konstgjorda ön. Här är de fem spawnplatserna för Big Rat i Tower of Fantasy.

  • Den första lekplatsen är Stronghold direkt väster om Eyrie.
  • Den andra lekplatsen ligger tvärs över floden, i Stronghold öster om Sea Gate Passage.
  • Den tredje spawnplatsen är Mine Base Stronghold.
  • Den fjärde spawnplatsen är i Rusty Iron Camp Stronghold.
  • Den femte och sista spawnplatsen är i ett fäste mot sydväst om Ring Arena.

Låsplats

Lockdown, eller annars känd som Type X Patrol Droid: Lockdown, är en nivå 70-fiende med hög attackkraft och hållbara försvar. Lockdown kan hittas som patrullerar vägen som förbinder Rusty Iron Camp med Mine Base.

Philly läge

Philly, även känd som Rust Philly, är en hyena som attackerar medan han flyger en svävande farkost. För att hitta Philly måste spelare ströva runt i området söder om Base Zero, eftersom det är här han kommer att spawna oftast. Han kan också leka nära botten av klippan, ibland.

Vill du samla fler resurser för banderoller i Tower of Fantasy? Kolla in Gold Nucleus-platserna på Artificial Island i Tower of Fantasy, här på Volsiz.

Lämna ett svar