Bland alla husdjur som följde med Japan Egg-uppdateringen är noshörningsbaggen i Adopt Me en ovanlig en som sticker ut mycket. Adopt Me är spelet som drar allas uppmärksamhet med en unik uppsättning bedårande husdjur som man kan föda upp och sälja. Ålder spelar ingen roll i spelet eftersom alla inklusive barn och vuxna kan njuta av spelet och det har ett stort antal följare. Om du har spelat spelet ett tag vet du att det är lättare att skaffa vanliga husdjur och lite svårt med sällsynta och legendariska. Är du nyfiken på Rhino Beetle och vill veta dess raritet och värde? Fortsätt läsa artikeln för att veta mer om Adopt Me och Rhino Beetles värde och sällsynthet.

Då och då släpper Adopt Me nytt innehåll för spelare som innehåller hus, husdjur eller diverse föremål. Varje husdjur/föremål har sitt eget värde och ju högre föremål eller husdjur du har, desto bättre är chanserna att byta det med ett föremål av lika värde. De som har en passion för att samla husdjur missar aldrig chansen att få ett husdjur som de inte har. Om du har det där sällsynta husdjuret som inte längre går att få tag på i spelet, kan det handlas för en lönsam summa. På detta sätt har fans av spelet roligt och njuter av att byta husdjur och föremål. Om du nu inte har en noshörningsbagge och letar efter dess raritet och värde, har vi lagt all information nedan.

Rhino Beetle värd och raritet i Adopt Me.

Rhino Beetle är en del av den japanska ägguppdateringen och har släppts som ett ovanligt husdjur i spelet. Spelare kan förvärva detta husdjur genom att kläcka ägget eller byta det med en annan spelare som har det. Du kan känna igen den på dess röda vingar och svarta kropp och ögon och ser överlag söt ut. Den har ett värde lika med Eclipse Flying Disc. I likhet med andra har den två varianter som Neon Rhino Beetle och Mega Neon Rhino Beetle. Om du vill handla med andra spelare för Rhino Beetle, behöver du föremål och husdjur av samma värde. Nedan har vi listat de föremål och husdjur som du kan byta för att få Rhino Beetle för dig själv.

1) Kristallhalsband
2) Regal kista
3) Stor rosett
4) Fluffiga öronkåpor
5) Åsna
6) Yarn Ball Örhängen
7) Back Taco
8) Motorcykel
9) Magical Staff
10) 2022 Birthday Party Horn
11) Cactus Friend Hat
12) Cowboystövlar
13) Fluffiga öronkåpor
14) Gitarrfodral
15) Tanuki
16) Höstkranshalsband
17) Eclipse Flying Disc
18) Flower Aura
19) Fantasy Blade
20) Da Vinci Wings

Detta avslutar vår artikel om Adopt Me Rhino Beetle husdjursvärde och sällsynthet. Vi hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar om Adopt Me, husdjur, guider och mer på Volsiz.

Lämna ett svar