Tanuki är en bedårande mårdhund som äntligen har gjort ett framträdande med Japan-ägguppdateringen i Adopt Me. Tja, Tanuki är ett ovanligt husdjur i spelet som har ett enormt värde för samlare och djurälskare. Spelet har alla typer av djur som du kan tänka dig och alla faller under olika typer av betyg. Om du är intresserad av Tanuki och vill veta varje detalj om husdjuret, inklusive dess sällsynthet och värde, kommer vår artikel att hjälpa dig med det. Fortsätt läsa artikeln för att veta om Adopt Me och Tanukis värde och raritet.

Adopt Me slutar aldrig att imponera på spelarna som har en djup kärlek till djur och spelet tappar unika sådana väldigt ofta. Spelets bas i spelet fortsätter att växa och både vuxna och barn njuter av vad det har att erbjuda. Att få husdjur är ganska enkelt och beroende på sällsynthet som vanliga, kan de kläckas från ägg. Dessa husdjur kan också bytas med andra för föremål och husdjur av samma värde. När du skaffar ett husdjur måste du vårda och höja deras sympati. Du hittar alla typer av djur i spelet som är baserade på deras verkliga motsvarigheter. Tanuki är också ett husdjur som är ganska populärt och togs med i spelet med Japan Egg-uppdateringen. Det är dags att vi kommer in på värdet av Taunki, inklusive dess värde och sällsynthet i spelet.

Tanuki husdjursvärde och sällsynthet i Adopt Me

Tanuki faller under den ovanliga kategorin husdjur i Adopt Me, så det betyder att det inte är så svårt att skaffa. Du kan få det på vanliga sätt som att kläcka ett ägg eller via handel. Man känner igen Tanuki på sin rödbruna kropp med en ljusrosa underbuk. Den har också bruna fötter, med en krökt brun fläck som täcker ögonen, tillsammans med svarta ögon, näsa och rödbruna öron. Du kan hitta tre olika varianter av Tanuki – original-, neon- och meganeonversionen. Om kläckningsägg inte gav dig tanuki, kan du alltid byta föremål med andra för att få husdjuret. Men för att inleda handeln måste du känna till husdjurets värde. Nedan har vi förberett en lista över föremål och husdjur som du kan byta med andra för att få Tanuki.

1) Regal Chest
2) Fantasy Blade
3) Cowboystövlar
4) Åsna
5) Garnbollsörhängen
6) Stor rosett
7) Kamel
8) Motorcykel
9) Kristallhalsband
10) Röd kardinal
11) Snowflake-örhängen
12) Battle Axe
13) Cactus Friend Hatt
14) Magical Staff
15) Lotusörhängen
16) Gitarrfodral
17) Back Taco
18) 2022 Birthday Party Horn
19) Pudel
20) Rhino Beetle

Detta avslutar artikeln om Adopt Me Tanuki husdjursvärde och sällsynthet. Vi hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar om Adopt Me, husdjur, nyheter och mer på Volsiz.

Lämna ett svar