Eftersom The DioField Chronicle är en RPG, finns det några få statistik som är viktiga för att lära dig vad de gör och betyder från toppen av ditt huvud. Använd den här guiden för att förstå all statistik och attribut och vad de betyder i The DioField Chronicle.

Alla attribut förklaras i The DioField Chronicles

I The DioField Chronicle är det inte så många statistik att hålla ett öga på som vissa RPG-spel det finns bara sex. Men att ha så många statistik betyder att det är mycket enklare att lära sig hur man bygger upp en viss enhet.

All statistik i The DioField Chronicles

  • HP — När en karaktärs HP når 0, kommer de att bli oförmögna.
  • EP — Detta konsumeras när man använder färdigheter.
  • Attack — Påverkar skada som utdelats.
  • Försvar — Påverkar mottagen skada.
  • Teknik — Påverkar skicklighetsskador och kritisk träfffrekvens.
  • Tur — Påverkar skadad skada och kritisk träfffrekvens.

Alla enheter behöver inte alla sex av dessa attribut för att vara så höga som de kan eller ens balanserade. Du kan generellt sett ha en ganska bra insikt om vilken karaktär som bör fokusera på vilka attribut från deras givna statistik.

Ta Izelair till exempel. Hon är en soldat som inte behöver mycket teknik eller tur. Att ha tur kommer definitivt att hjälpa, men att fokusera på hennes försvar och HP är mycket mer fördelaktigt. Som en stridsvagnskaraktär måste Izelair kunna ta skada, eftersom hon får alla fienders uppmärksamhet men att återlämna skadan är också till hjälp.

Men om vi tar Andrias, som också är soldat, varierar statistiken han behöver mycket från Izelair. Andrias borde fokusera på Attack men också på Teknik. Han är en DPS-karaktär som gör underverk från att överfalla mål och hantera mål som bågskyttar. Andrias färdigheter är alla rörlighet och att utdela det dödliga slaget för fiender. Ändå är hans försvar så lågt att du inte vill att han tankar några fiender.

Båda karaktärerna är från samma klass men skiljer sig mycket från varandra. Att ha ett begränsat urval av statistik gör det verkligen möjligt för spelaren att bygga en karaktär hur de vill.

För mer, The DioField guidar om Volsiz. Kolla in Hur man återställer HP i The DioField Chronicle eller Hur man återställer EP i The DioField Chronicle.

Lämna ett svar