Lost Ark har brutit sönder många typiska MMORPG-troper i hur det gör karaktärsklasser och progressioner. Den har fem huvudklasser, som alla har avancerade klasser som kan spelas som tankkaraktärer, tillsammans med några biroller. Så oavsett om du vill spela som närstrid eller avstånd, kan du alltid orsaka skada. Om du vill spela som en skjutande rollkaraktär har du ett nytt alternativ som kommer. Men är Machinist avancerad klass man eller kvinna i Lost Ark?

Lost Ark Machinist klass man eller kvinna?

Som med flera andra avancerade klasser kommer Lost Ark Machinist-klassen endast att vara tillgänglig för ett kön – man. Könslåsning har varit ganska kontroversiell i spelet, så det kan tyckas konstigt att se att det fortfarande händer i Lost Ark. Vi måste komma ihåg att innehållet på det västra halvklotet ligger bakom det i öst. Så för nu måste de som vill spela en kvinnlig Gunner  -klass hålla sig till Gunslinger. Vi kan bara hoppas att fler Gunner-klasser snart öppnar upp för en kvinnlig avatar, som utlovat för westernversionen.

Relaterat: Vilka klasser är könslåsta i Lost Ark?

De som vill kolla in Machinist Advanced-klassen i Lost Ark borde kunna lägga vantarna på den i slutet av september 2022. Höjdpunkterna i den nya klassen inkluderar att skicka Airstrike- och Final Explosion -drönsattacker till målplatser, tillsammans med Avalanche -attacker på nära håll, Annihilation Mode-drönare och Raid Missiles.

För mer information om Lost Ark, kolla in Lost Ark: Gunslinger vs. Artillerist vs. Deadeye vs. Sharpshooter Vilken avancerad Gunner-klass att välja och Alla Gunner Advanced Classes and Abilities i Lost Ark här på Volsiz!

Lämna ett svar