Omega Strikers lista har många olika karaktärer att välja mellan, men alla har olika förmågor och spelstilar. Om du vill ha en karaktär som är cool, mjuk och ganska bra, bör du överväga att använda Atlas. Du kan hitta våra rekommendationer för de bästa Atlas-byggen i Omega Strikers.

Bästa träningarna för Atlas i Omega Strikers Bästa Atlas Perks

Träningar är passiva förmåner som du kan utrusta din karaktär. Du får tre av dem, och de kan ändra din karaktärs förmåga och spelstil. Att utrusta rätt utbildningar är avgörande för att maximera din effektivitet. Vilka träningar du ska använda beror på om du tänker spela forward eller som målvakt. Här är våra rekommendationer för de bästa träningarna för Atlas i Omega Strikers.

Bästa Atlas Forward-bygget i Omega Strikers

Atlas är inte precis den bästa forwarden, men han kan ge det stöd som behövs för dina aggressiva lagkamrater eller om det finns en blåmärke på motståndarlaget. Crossover ger Atlas en fartökning som han desperat behöver, vilket gör att han kan stanna kvar i spelet. Built Differently ger honom ytterligare styrka, och Creator of Durable Things gör hans helande förmåga desto mer effektiv.

 • Crossover
 • Strejker ger 35 % brådska i 1,5 s.
 • Byggd annorlunda
 • Få 35 % och slå 5 % hårdare.
 • Skapare av hållbara saker
 • Kreationer får 100 % varaktighet och slår 5 % hårdare.

Bästa Atlas-målvaktsbygget i Omega Strikers

Målvakten är den position där Atlas hör hemma, eftersom hans utrustning främst är stöd och försvarsförmåga. Rapid Fire minskar nedkylningen av Astral Projection, vilket gör att du kan sätta upp sköldar oftare. Built Differently ger honom lite bulk, vilket är särskilt användbart mot bruiser forwards. Slutligen, Creator of Durable Things ökar dina helande förmågor, förlänger tiden de är ute och hjälper dina lagkamrater ytterligare.

 • Snabb eld
 • Nedkylning av primär förmåga minskade med 12 %. Ökar till 25 % på maxnivå.
 • Byggd annorlunda
 • Få 35 % och slå 5 % hårdare.
 • Skapare av hållbara saker
 • Kreationer får 100 % varaktighet och slår 5 % hårdare.

Hur man spelar Atlas i Omega Strikers Tips, tricks och strategier

Medan Atlas kämpar med att spela framåt kan du göra en anständig show av den här positionen om du paras ihop med rätt lagkamrater. Men vi rekommenderar att du håller dig till att skydda målet snarare än att göra mål för denna beskyddare. Det mesta av Atlas kit är designat för att vara stödjande, så det passar att han tar en baksätet till handlingen.

Hans Astral Projection- förmåga kommer att vara den mest användbara delen av hans kit, eftersom det skapar en barriär som orsakar en liten mängd skada för motståndarspelare men, ännu viktigare, skapar en sköld för att stoppa inkommande skott. Försök och tajma detta för när en förtryckande eller aggressiv forward driver ditt mål.

Atlas Cosmic Expanse är en fantastisk panikknapp och bör användas i desperata situationer. Det skapar en liten barriär runt Atlas position och kan inte skickas ut som Astral Projection. Slutligen kommer du att behöva hålla ett öga på dina lagkamraters stagger bar och position för att effektivt använda Celestial Intervention. Denna special kan bota dina lagkamrater, samt rädda dem från en knockout.

För mer information om Omega Strikers, kolla in Bästa byggen för X i Omega Strikers och Bästa byggen för Juno i Omega Strikers på Volsiz.

Lämna ett svar