Omega Strikers lista har många olika karaktärer att välja mellan, men alla har olika förmågor och spelstilar. Drek’Ar är verkligen en cool karaktär, men hans utseende och stil är inte det enda han har att göra för honom. Fortsätt läsa för att se våra rekommendationer för Drek’Ars bästa byggen i Omega Strikers.

Bästa träningarna för Drek’Ar i Omega Strikers Bästa Drek’Ar Perks

Träningar är passiva förmåner som du kan utrusta din karaktär. Du får tre av dem, och de kan ändra din karaktärs förmåga och spelstil. Att utrusta rätt utbildningar är avgörande för att maximera din effektivitet. Vilka träningar du ska använda beror på om du tänker spela forward eller som målvakt. Här är våra rekommendationer för de bästa träningarna för Drek’Ar i Omega Strikers.

Bästa Drek’Ar Forward-bygge i Omega Strikers

Drek’Ar briljerar som en offensiv forward, eftersom hans kit är offensivt och fokuserat på att trakassera motståndarlaget. Heavy Handed låter honom orsaka mer svacka, speciellt på nära håll med Lock och Load. Rapid Fire minskar nedkylningen av denna förmåga, vilket gör att du kan spränga motståndare oftare. Slutligen ökar Cast to Last längden på Xeno Cloaks stealth och den kvardröjande skadan på Molten Bolt.

 • Tunghänt
 • Slå 8% hårdare. Ökade till 16 % för tunga träffar.
 • Cast to Last
 • Ability buffs och hastecasts och mottagna varar 75 % längre. Ability debuffs du tillför varar 75 % längre.
 • Snabb eld
 • Nedkylning av primär förmåga minskade med 12 %. Ökar till 25 % på maxnivå.

Bästa Drek’Ar-målvaktsbygget i Omega Strikers

Tyvärr borde inkräktaren Drek’Ar undvika att spela målvakt, eftersom hans kit inte kompletterar denna position. Som sagt, du kan betala om du verkligen vill. Built Differently ökar Drek’Ars storlek och låter honom täcka mer av målet. Tempo Swing kommer att polera skadan som orsakas av var och en av hans attacker. Och Extra Special minskar Molten Bolts nedkylning, vilket gör att du kan spränga motståndare på långt håll oftare.

 • Extra Special
 • Nedkylning av specialförmåga reducerad med 15 %. Att starta en ny omgång minskar dess återstående nedkylning med 15 s.
 • Tempo Swing
 • Lätta, medelstora, tunga träffar ger bonusskada lika med 2, 3, 4% av din max förskjutning och läker för 150% av det beloppet.
 • Byggd annorlunda
 • Få 35 % storlek och slå 5 % hårdare.

Hur man spelar Drek’Ar i Omega Strikers Tips, tricks och strategier

Drek’Ar utmärker sig i offensiven, och därför rekommenderar vi att du undviker målvakt eller väljer en annan karaktär om du föredrar försvar. Ditt mål med Drek’Ar bör vara att trakassera motståndarlaget eller smyga in mål med sin Xeno Cloak-förmåga. Du kan också använda Xeno Cloak för att terrorisera dina motståndare.

Drek’Ars Xeno -mantel låter honom bli osynlig och få en fartökning. Det här är perfekt för att jaga kärnan, jaga motståndare eller få smygspel igenom. Vi rekommenderar att rikta in dig på spelare som redan är skadade eller nära kanten för en snabb och enkel knockout genom Xeno Cloak och Lock and Load.

Drek’Ars special, Molten Bomb, ger inte bara skada utan tillämpar en debuff som orsakar kvardröjande skada och saktar ner ditt mål. Detta är bra för att tillfälligt få en motståndare ur spelet eller jaga ett flyende mål. Drek’Ar kräver lite planering och arbete, men han kan vara extremt bra på att trakassera och tjäna knockouts.

För mer information om Omega Strikers, kolla in Bästa byggen för Luna i Omega Strikers och Bästa byggen för Atlas i Omega Strikers på Volsiz.

Lämna ett svar