Omega Strikers lista har många olika karaktärer att välja mellan, men alla har olika förmågor och spelstilar. För dem som vill bemästra Omega Strikers har Luna ett av de högre skickligheterna, men hon är fenomenal när den används på rätt sätt. För att hjälpa dig har vi sammanställt våra rekommendationer för de bästa byggen för Luna i Omega Strikers.

Bästa träningarna för Luna i Omega Strikers Bästa Luna Perks

Träningar är passiva förmåner som du kan utrusta din karaktär. Du får tre av dem, och de kan ändra din karaktärs förmåga och spelstil. Att utrusta rätt utbildningar är avgörande för att maximera din effektivitet. Vilka träningar du ska använda beror på om du tänker spela forward eller som målvakt. Här är våra rekommendationer för de bästa träningarna för Luna i Omega Strikers.

Bästa Luna Forward-bygget i Omega Strikers

Luna kan spela offensivt som både mittfält och forward, även om vi föredrar mittfältet för den geniale uppfinnaren. Crossover är en fantastisk träning för att ge Luna extra fart, vilket är bra i kombination med BOOS.T. Built Differently ger henne välbehövlig storlek eftersom Luna är den minsta karaktären i spelet. Slutligen säkerställer Rapid Fire att du kan kasta WHAMMY oftare med en reducerad nedkylning.

 • Crossover
 • Strejker ger 35 % brådska i 1,5 s.
 • Byggd annorlunda
 • Få 35 % storlek och slå 5 % hårdare.
 • Snabb eld
 • Nedkylning av primär förmåga minskade med 12 %. Ökar till 25 % på maxnivå.

Bästa Luna-målvaktsbygget i Omega Strikers

Luna är en unik målvakt eftersom hon enkelt kan göra mål från hela arenan. Ultrascope förstärker både WHAMMY och BOOST, vilket innebär att du kan dra över arenan och snipa målvakten eller kärnan. Tempo Swing ökar kraften i dina attacker ytterligare. Och för att förhindra att ditt mål lämnas öppet låter Eject-knappen dig blinka tillbaka till ditt mål efter att ha kastat WHAMMY

 • Ultraskop
 • Mål på 600+ intervall träffas 20 % hårdare.
 • Tempo Swing
 • Lätta, medelstora, tunga träffar ger bonusskada lika med 2, 3, 4% av din max förskjutning och läker för 150% av det beloppet.
 • Utmatningsknapp
 • Efter att ha kastat en rörelseförmåga får du ett kort fönster för att kasta om den, vilket gör att du blinkar tillbaka till kastpositionen. Rörelseförmågor har +5% längre nedkylningar.

Hur man spelar Luna i Omega Strikers Tips, tricks och strategier

För att spela Luna effektivt måste du behärska hennes BOOST- och WHAMMY- förmågor. Luna har i allmänhet ett högt skickligt tak, men hon är en fantastisk karaktär och kan spela målvakt, mittfält och offensiv effektivt över hela arenan. Timing och precision är viktiga för alla Lunas förmågor, så det kan ta lite tid att bemästra.

Som målvakt vill du skydda ditt mål, men du bör också vara uppmärksam på den motsatta sidan av planen. Du kan använda WHAMMY för att snipa in kärnan eller slå ut en målvakt eller motståndare om de står för nära kanten. En bra strategi är att följa upp WHAMMY med BOOST för ett -två slag och poäng. Till sist, CRATER är ett utmärkt verktyg för att tvinga en målvakt att lämna sitt mål eller riskera att bli utslagen från dess stöt.

Offensivt kommer du att ha en liknande strategi att använda CRATER för att tvinga målvakten att röra sig, skjuta kärnan framåt eller slå motståndare nära kanten ut ur arenan. WHAMMY och BOOST används också med en liknande strategi, men du har mindre tid att bygga upp farten med WHAMMY

För mer information om Omega Strikers, kolla in Bästa byggen för Atlas i Omega Strikers och Bästa byggen för X i Omega Strikers på Volsiz.

Lämna ett svar