Hur många Primogems kommer det att kosta dig att lägga till Cyno från Genshin Impact till dina team?

För många! Ba-dum-ching!

Men allvarligt talat, om du har lagt till den här hemska skämtsägaren till din lista, men behöver hjälp med att räkna ut hur man bygger honom, oroa dig inte. Vi har dig täckt.

Cynos spelstil i Genshin Impact

Även om han delar många likheter med Razor, finns det en stor skillnad: Razor slår hårdast som en fysisk DPS. Cyno föredrar att göra elementär skada, så planera för att han ska vara Main DPS i Aggravate eller Hyperbloom team comps. Om du var ett fan av Razors spelstil ”Burst then hack away” har vi goda nyheter till dig. Cyno kommer att vilja vara i sin Elemental Burst-tillstånd, Pactsworn Pathclearer, så mycket som möjligt och kommer att använda den för att göra vild skada.

Bästa vapnen för Cyno i Genshin Impact

Cyno kommer att ha ett femstjärnigt vapen designat just för honom, Staff of the Scarlet Sands. Bortsett från alla skämt om vapnets utseende, det kommer att göra Cyno formidabel. En CRIT rate substat är alltid trevligt att ha på ett vapen, och dess vapenfärdighet, Heat Haze at Horizon’s End, kommer att uppmuntra spelare att bygga upp sitt Elemental Mastery för att öka sin reaktionsskada och attack samtidigt.

Om du inte vill dra på vapenbannern kan Cyno dra nytta av både Kitain Cross Spear eller Moonpiercer. Båda är fyrstjärniga vapen som kan skapas, även om det kan vara lättare att tillverka Kitain Cross Spear eftersom du kanske har fler Northlander Billets redo att gå.

Bästa artefakter för Cyno i Genshin Impact

Hans artefakter som är bäst i slot är kanske inte hemma i Sumeru. Både Thundering Fury och Gilded Dreams Artifact-seten kommer att vara användbara för honom. På grund av Thundering Fury-effekten i fyra delar som matchar Cynos spelstil, verkar den utmana den platta skadeförstärkningen av Gilded Dreams-setet.

När du tänker på Main Stats för dina artefakter kan du prova den traditionella Main DPS-uppsättningen av CRIT / Elemental Damage % / Attack%. Men du kommer sannolikt att få mer värde av en Elemental Mastery- huvudstatistik på din Timepiece Artifact. Försök att hitta understatistik för CRIT, Attack och Elemental Mastery för att öka hans skada ännu mer.

Cynos färdigheter i Genshin Impact

Normal Attack- Invoker’s Spear

 • Normal attack
 • Utför upp till fyra spjutslag i följd.
 • Laddad attack
 • Förbrukar en viss mängd uthållighet för att kasta sig framåt och skada motståndare på vägen.
 • Stupande attack
 • Stupar från luften för att träffa marken nedanför, skadar motståndare längs vägen och skadar AoE vid kollisionen.

Elemental Skill- Secret Rite: Chasmic Soulfarer

 • Utför en snabb framstöt och tillför elektrisk skada till motståndare längs vägen.
 • När Cyno befinner sig under Pactsworn Pathclearer-tillståndet utlöst av Sacred Rite: Wolf’s Swiftness, kommer han istället att släppa lös en Bårhusrite som ger åskande AoE Electro-skada och förlänger varaktigheten av Pactsworn Pathclearer.

Elemental Burst- Sacred Rite: Wolf’s Swiftness

 • Uppmanar en gudomlig ande att äga honom och förvandlas till Pactsworn Pathclearer.
 • Pactsworn Pathclearer:
 • Cynos normala, laddade och störtande attacker kommer att omvandlas till elektroskada som inte kan åsidosättas.
 • Cynos elementära behärskning och motstånd mot avbrott kommer att öka, och han får immunitet mot Electro-Charged skada.
 • Denna effekt kommer att avbrytas när Cyno lämnar fältet och varar högst 18 sekunder.

Passiva färdigheter:

 • Tystnadens gåva
 • Får 25 % fler belöningar när den skickas på en Sumeru-expedition i 20 timmar.
 • Fjäderfallsdom
 • När Cyno är i Pactsworn Pathclearer-tillståndet aktiverat av Sacred Rite: Wolf’s Swiftness, kommer Cyno att gå in i Endseer-ställningen med intervaller. Om han aktiverar Secret Rite: Chasmic Soulfarer medan han påverkas av denna hållning, kommer han att aktivera Judication-effekten, vilket ökar skadan på denna Secret Rite: Chasmic Soulfarer med 35 % och avfyrar tre Duststalker Bolts som delar ut 50 % av Cynos attack som Electro skada.
 • Duststalker Bolt-skada anses vara elementär skicklighetsskada.
 • Auktoritet över de nio bågarna
 • Cynos skadevärden kommer att ökas baserat på hans elementära behärskning enligt följande:
 • Pactsworn Pathclearers normala attack DMG ökas med 125 % av hans Elemental Mastery.
 • Duststalker Bolt-skadan från hans passiva talang Featherfall-bedömning ökar med 250 % av hans Elemental Mastery.

Cynos konstellationer i Genshin Impact

 • Ordinance: Unceasing Vigil – Constellation nivå ett.
 • Efter att ha använt Sacred Rite: Wolf’s Swiftness kommer Cynos normala attackhastighet att ökas med 20 % under 10 sekunder. Om Judication-effekten av hans Passive Talent Featherfall Judgment utlöses under Secret Rite: Chasmic Soulfarer, kommer varaktigheten av denna ökning att uppdateras.
 • Du måste låsa upp den passiva talangen ”Featherfall Judgment.”
 • Ceremoni: Andarnas hemkomst – Constellation nivå två.
 • När Cynos normala attacker träffar motståndare kommer hans normala attack CRIT-frekvens och CRIT-skada att ökas med 3 % respektive 6 % under fyra sekunder. Denna effekt kan utlösas en gång var 0,1 sekund. Max fem högar. Varje stacks varaktighet räknas oberoende.
 • Recept: Lawful Enforcer – Constellation nivå tre.
 • Ökar nivån på Sacred Rite: Wolf’s Swiftness med tre.
 • Maximal uppgraderingsnivå är 15.
 • Åtstramning: Förbjudande vakt – Constellation nivå fyra.
 • När Cyno är i Pactsworn Pathclearer-tillståndet utlöst av Sacred Rite: Wolf’s Swiftness, efter att han triggar Electro-Charged, Superconduct, Overloaded, Quicken, Aggravate, Hyperbloom, en Electro Swirl eller en Electro Crystallization-reaktion, kommer han att återställa tre elementär energi för alla närliggande partimedlemmar (förutom han själv.)
 • Denna effekt kan uppstå fem gånger under en användning av Sacred Rite: Wolf’s Swiftness.
 • Funerary Rite: The Passing of Starlight – Constellation nivå fem.
 • Ökar nivån på Secret Rite: Chasmic Soulfarer med tre.
 • Maximal uppgraderingsnivå är 15.
 • Raiment: Just Scales- Constellation nivå sex.
 • Efter att ha använt Sacred Rite: Wolf’s Swiftness eller utlöst Judication-effekten av den passiva talangen ”Featherfall Judgment”, kommer Cyno att få fyra högar av effekten ”Day of the Jackal”. När han träffar motståndare med normala attacker, kommer han att konsumera en stack av ”Day of the Jackal” för att avfyra en Duststalker Bolt.
 • ”Day of the Jackal” varar i åtta sekunder. Max åtta stackar. Det kommer att avbrytas när Pactsworn Pathclearer upphör.
 • Maximalt en Duststalker Bolt kan lossas på detta sätt var 0,4:e sekund.
 • Du måste först låsa upp den passiva talangen ”Featherfall Judgment.”

Vad du behöver för att bestiga Cyno i Genshin Impact

Förutom standardmängderna Experience Books och Mora, behöver du Vajrada Amethyst-bitar, Divining Scrolls, Scarabs och Thunderclap Fruitcores som släpps av Electro Regisvine för att bestiga Cyno. Vi rekommenderade att höja honom hela vägen till nivå 90 eftersom han är en DPS-huvudkaraktär och bör vara ett fokus för dina resurser. Att höja alla hans talanger kommer att öka hans skada, men prioritera hans Elemental Burst först, sedan hans elementära skicklighet och sedan hans normala attack. Du behöver mer Mora, Divining Scrolls, Teachings of Admonitions from the Steeple of Ignorance Domain och Mudra från Malefic General, som släpps av Raiden Shoguns veckoboss.

Bästa lagkamrater för Cyno i Genshin Impact

Planerar att para ihop Cyno med mestadels Dendro och Electro supportenheter. Dendro Traveller, Nahida, Fischl, Kuki eller Dori skulle alla vara bra val. Om du vill blanda in några Hydro -stödkaraktärer för en Hyperbloom-lagkomp, prova Xingqiu eller Kokomi.

Letar du efter byggguider för andra sumeranska karaktärer i Genshin Impact? Kolla in de bästa Dori-byggen i Genshin Impact vapen, artefakter och mer! eller Bästa Tighnari-bygget i Genshin Impact vapen, artefakter och mer! här på Volsiz.

Lämna ett svar