Gåvor är den perfekta godbiten för att säkerställa att dina följare förblir lojala mot det enda, sanna lammet. Medan vissa begåvade föremål ökar hängivenhet och följares lojalitet, kommer andra med speciella bonusar som avsevärt kan förbättra en kultmedlems färdigheter. Nedan finns en rankad lista över hur vi prioriterar varje gåva i Cult of the Lamb.

Cult of the Lamb Presentlista

  1. Dödskallehalsband: när de ges till en följare kommer de att få en livslängd som är dubbelt så lång som normal. Detta är särskilt användbart, eftersom följare på hög nivå vanligtvis är de som är närmast att nå hög ålder och lämna arbetsstyrkan.
  2. Naturens halsband: med detta halsband kommer din följare att kunna kanalisera energin från den omgivande naturen för att skörda bonusresurser som bär, trä eller sten.
  3. Blomsterhalsband: alla följare gillar blommor och alla följare älskar halsband. Om du ger dem ett blomsterhalsband kommer din följare att generera mer hängivenhet snabbare än de gjorde tidigare.
  4. Stor gåva: även om den stora gåvan inte ger mottagaren några speciella krafter, erbjuder den en enorm boost till en följares lojalitet. Detta är extra användbart om det finns en sektmedlem som du försöker höja nivån.
  1. Månhalsband: för mycket att göra och inte tillräckligt med timmar för att göra det? Ge en av dina följare ett månhalsband och skörda frukterna av evig sömnlöshet eftersom den anhängaren aldrig mer kommer att sova. Detta frigör också ett sängutrymme, förutsatt att din sömnlösa följare inte blir sjuk.
  2. Fjäderhalsband: gör den begåvade anhängaren extra snabb, vilket är till hjälp för sektmedlemmarna som samlar resurser eller som behöver navigera i hela kommunen oftare än andra.
  3. Liten gåva: perfekt för när du har en följare på gränsen till en lojalitetsnivå upp, den lilla gåvan ger en mindre boost till en mottagares lojalitet.

Hur man får gåvor i Cult of the Lamb

Gåvor förvärvas genom löpningar. Vanligtvis kommer att besegra en boss eller att fullborda en nivå ge en gåva av något slag som belöning, även om det är möjligt att få presenter mitt under ett korståg. Gåvor är bara ytterligare en anledning att se till att du korsfarar så mycket som möjligt.

Letar du efter mer Cult of the Lamb-innehåll på Volsiz? Kolla in Ska du ge tänderna i mörkret en fisk i Cult of the Lamb?.

Lämna ett svar