Power Preservation Mod introducerades i säsong 15 och är unik i sin funktionalitet. Destiny 2, tack vare Mods, har en mängd olika sätt för spelare att skapa och forma sin Guardians förmågor. Men, som många andra saker i Destiny 2, är det inte alltid en enkel sak att skaffa Mods.

Var får man tag i Power Preservation Mod i Destiny 2?

Power Preservation Mod är en hjälmpansarmod som säljs slumpmässigt av antingen Ada-1 eller Banshee-44 i Towern. Den kräver tre Stasis-energi att använda och, när den är utrustad, kommer den att skapa extra kraftklot för allierade med Super sista slag.

De väktare som väljer att använda Power Preservation Mod kommer sannolikt att vilja skapa en supportversion. Vanligtvis kommer detta att falla på axlarna av Radiant Well Warlock, men andra builds kan skapas för att erbjuda fördelar för Fireteams. Parat med ett vapen som Lumina som har förmågan att hela allierade med sina skott och Guardians kan vända denna shooter på huvudet med sin förmåga att polera, hela och återuppliva allierade.

För fler Destiny 2-godsaker, kolla in Bästa sättet att gårdsmästare i Destiny 2 på Volsiz.

Lämna ett svar