snabblänkar

Innan Nephalem dök upp igen och räddade Sanctuary från hotet från Diablo i Diablo 3, hade en grupp äventyrare redan förseglat Prime Evils under händelserna i Diablo 2. Som fans av Diablo lore skulle minnas, skulle Lord of Terror så småningom återuppstå på bara några decennier efter deras förvisning. Och som Diablo Immortal skulle visa, skulle fler demoniska hot stiga i deras tillfälliga frånvaro.

Tack och lov bevisar Diablo Immortal att det bästa av mänskligheten skulle ta sig an utmaningen. Nu tar spelarna rollen som äventyrare, och spelare kliver upp för att ta kampen ännu en gång till Burning Hells. Och när spelare går vidare i leden är Adventurer’s Path Event ett sådant tillfälle de kan använda för att bevisa sina talanger för sina kamrater. Men hur ska spelarna förhålla sig till evenemanget?

Vad är äventyrare?

Även om spelare kan se på Adventurer’s Path som ett typiskt evenemang, kan det hjälpa dem att uppskatta evenemanget ytterligare om de förstår den underliggande lore-kontexten under festligheterna. I Diablo lore beskrivs spelaren och deras karaktärer ofta med en viss term eller adjektiv under deras resor för att besegra Diablo och styrkorna i de brinnande helvetena. Till exempel innehöll både Diablo och Diablo 2 Heroes som besegrade Diablo och Prime Evil. Den mest populära av dessa är Prince Aidan, Warrior Class i det första Diablo -spelet, som så småningom blev Diablos fartyg i Diablo 2.

Under tiden introducerade grinden i Diablo 3 idén om Nephalem, eller halv ängel och halv demon varelser som kan utöva makt obegriplig för alla inom Sanctuary. Eftersom de varken är Nephalem eller direkt knutna till hjältarna, kallas spelare i interimsspelet Diablo Immortal nu äventyrare. Skulle de anses värdiga att bli Sanctuarys dolda beskyddare blir de odödliga. Alternativt, genom att gå med i lägret som ständigt testar de odödliga kommer att förvandla dessa äventyrare till skuggor.

Gå in på äventyrarens väg

Enkelt uttryckt är Adventurer’s Path ett evenemang som lyfter fram spelarens dagliga prestationer inom Diablo Immortals rike. Medan andra tidsbegränsade evenemang ofta fokuserar på ett visst mål, belyser Adventurer’s Path spelarens ansvar som äventyrare för att minska graden av Burning Hells för att garantera säkerheten i Sanctuary. Den här händelsen har inte en fastställd ”period” då den tidigare äventyrarens väg inträffade den 20 juli till 3 augusti 2022.

Mekaniken

Medan spelare väntar på att Adventurer’s Path Event ska återkomma, kan det hjälpa att förstå dess grundläggande mekanik. Eftersom det är ett tidsbegränsat evenemang belönar Adventurer’s Path spelare med vissa föremål som liknar Diablo Immortal Legendary Gems beroende på vilken typ av milstolpar de får under evenemanget. Spelare kan bara uppnå två (2) av dessa milstolpar varje dag, där spelarna bara har 15 dagar på sig att slutföra alla dessa uppgifter för att maximera sina belöningar.

På grund av dessa uppgifters karaktär uppmuntras spelare att spela igenom spelet varje dag och ta för vana att uppfylla sina dagliga uppgifter, eftersom många av dessa prestationer ofta är knutna till dagliga aktiviteter som spelarna ägnar sig åt.

Milstolpar

Till skillnad från andra tidsbegränsade händelser är milstolparna som anges i Adventurer’s Path inte lika komplexa eller komplicerade med tanke på deras uppnåbarhet. Med tillräckligt med planering kan spelare kanske nå flera mål samtidigt under loppet av en enda dag. Istället för att göra rookien Diablo Immortals misstag att närma sig uppgifter med vilja, kan spelare försöka nå dessa milstolpar i samband med dagstidningar eller veckotidningar som de också försöker slutföra. Här är de milstolpar som spelarna måste uppnå under hela evenemanget:

 • Inloggning: 2500 Guld, 15 Skrotmaterial, 1 Enchanted Dust
 • Slutför dagens första död: 2500 guld, 15 skrotmaterial, 1 förtrollat ​​damm
 • Samla 1 Monster Essence: 5000 guld, 30 skrotmaterial, 2 Enchanted Dust
 • Komplettera en fängelsehåla: 5000 guld, 30 skrotmaterial, 2 Enchanted Dust
 • Slutför ett äventyrsuppdrag: 5000 guld, 30 skrotmaterial, 2 Enchanted Dust
 • Slutför ett Battle Pass Quest ELLER 3 Elder Rifts: 6000 guld, 55 skrotmaterial, 5 Enchanted Dust, 40 Battle Points
 • Besegra 10 elitmonster: 5000 guld, 30 skrotmaterial, 2 Enchanted Dust
 • Komplettera 2 belöningar: 5 000 guld, 30 skrotmaterial, 2 förtrollat ​​damm
 • Slutför ett sidouppdrag: 5000 guld, 30 skrotmaterial, 2 Enchanted Dust
 • Slutför en fängelsehåla, Story Quest, Rift: 5000 guld, 30 skrotmaterial, 2 Enchanted Dust
 • Slutför 8 Battle Pass-aktiviteter: 6000 guld, 55 skrotmaterial, 5 Enchanted Dust, 40 Battle Points
 • Samla 40 utrustningsdelar: 5000 guld, 30 skrotmaterial, 2 förtrollat ​​damm

Belöningarna

När spelare lyckas slutföra ett visst antal av uppgifterna nedan kan spelare erhålla specifika Milestone Rewards. Även om dessa belöningar inte är lika lyxiga som de spelare vanligtvis tjänar när de köper Battle Pass eller tar tag i några legendariska föremål, kan dessa föremål fortfarande hjälpa spelare på vägen mot utveckling, särskilt mot trasiga Diablo Immortal- byggen. Spelare kan tjäna följande belöningar beroende på vilka uppgifter eller milstolpar de har slutfört:

 • 8 uppgifter: 10 aspirantnyckel
 • 16 uppgifter: 10 Adventurer’s Laurel Flame, 6 Crest
 • 20 uppgifter: 25 aspirantnyckel, 1 legendarisk vapen

Diablo Immortal är tillgänglig för iOS, Android och PC.

Lämna ett svar